NIEUWS

GELUKKIG NIEUWJAAR
 
Beste vrienden,

2014 zit erop, 2015 is net van start gegaan. We kunnen het dan ook niet nalaten om jullie allemaal een fantastisch jaar toe te wensen waarin dromen uitkomen, plezier wordt gemaakt en vooral veel gedanst en gezongen wordt!
Als het van ons afhangt zullen we vast en zeker ons steentje bijdragen aan het begin van de zomer: Rock voor Specials editie 2015 gaat door op woensdag 24 en donderdag 25 juni.

We zijn dan ook reeds volop bezig met het contacteren van groepen en zangers. We kunnen nu al verklappen dat het er bijzonder veelbelovend uitziet. Je had waarschijnlijk niets anders verwacht.

Daarnaast moeten we ook al denken aan onze affiche en gezien we wel nog wat tijd hebben voordat de drukker in gang moet schieten, kregen we plots een leuk idee.

WEDSTRIJD: WIE ONTWERPT DE AFFICHE VAN ROCK VOOR SPECIALS 2015?
Zoals jullie weten, dragen we op Rock voor Specials naast muziek ook andere artistieke uitspattingen een warm hart toe. Onder andere beeldende kunst zoals schilderen en tekenen. Er gaat geen jaar voorbij zonder een stand op de ontspanningsmarkt waar je een creatief ei kunt leggen. We hebben al ieder jaar vastgesteld dat er op ons terrein echte kunstenaars rondlopen en daarom dachten we: als we nu eens een oproep doen om onze affiche te laten maken?

Je leest het goed: we gaan dit jaar beginnen met een wedstrijd. We gooien daar maar meteen een zeer leuke prijs tegenaan: de kunstenaar die het geselecteerde werk aanlevert krijgt twee gratis combi-tickets voor Rock voor Specials 2015 (eentje voor zichzelf en eentje voor een vriend of een begeleider). Iedereen die een kunstwerk maakt, mag dat meebrengen naar Rock voor Specials want we gaan die daar tentoonstellen. De kunstenaars krijgen dan meteen ook een leuke exclusieve attentie.

HOE KAN JE MEEDOEN?
We houden het simpel: laat je creativiteit volledig zijn beloop gaan. Maak een kunstwerk dat de sfeer van Rock voor Specials naar voor brengt.
Het mag een impressie van het terrein zijn, het podium, iets met muziekinstrumenten, spots, mensen die dansen, noem maar op. Zolang het maar duidelijk is dat het over Rock voor Specials gaat.
Dus een kunstwerk over je vakantie aan zee, daar kunnen we niet veel mee aanvangen...

SPELREGELS!

 • Je mag tekenen, schilderen, kleuren, plakken, knippen, zoveel je maar wilt.
 • Je mag GEEN letters of cijfers in je kunstwerk gebruiken. Je mag er dus bijvoorbeeld niet zelf 'Rock voor Specials' of de naam van je favoriete groep op schrijven of schilderen.
 • Je mag ook geen logo's gebruiken (zelfs niet dat van Rock voor Specials).
 • Je mag geen foto's van artiesten of andere bekende mensen gebruiken
 • Onthou dat onze affiches altijd boordevol kleur zitten, dus beperkt jezelf niet tot zwart/wit.
 • Het mag op doek, op een stuk laken, op papier, karton, ... Dat maakt niet zoveel uit.
 • Het werk moet vierkant en 50cm op 50cm groot zijn. Dit om het achteraf goed te kunnen vastleggen op foto zodat het mooi uitkomt op de affiche.

EN DAN?
Als je klaar bent, neem je werk in je handen en laat je ermee fotograferen. Stuur die foto ten laatste 10 februari 2015 per post op naar dit adres:

vzw Den Dries
Wedstrijd affiche Rock voor Specials 2015
Kramershoek 39
9940 Evergem

Je foto hoeft niet persé van superkwaliteit te zijn. Je mag dus ook gewoon een afgeprinte versie doorsturen (maar dan wel best in kleur). Het gekozen werk gaan we dan achteraf zelf komen fotograferen en vereeuwigen op onze affiche en ander drukwerk.

Voeg bij de foto zeker ook deze gegevens:

 • je naam
 • je adres (of het adres van de voorziening)
 • een telefoonnummer en e-mailadres waarop we jou of een begeleider kunnen bereiken
 • het verhaal achter je werk: zeg ons wat je werk vertelt over Rock voor Specials

Voilà! En daarmee zijn we voorlopig uitgepraat.
Veel succes en tot binnenkort!

Het Rock voor Specials-team