RAMAN.

WOENSDAG 26 JUNI van 13.30 tot 14.20 UUR

foto (c) Rafaël Alewaters

Oost, west, thuis best!
Rock voor Specials is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fantastisch festival waar de grootste Belgische bands met plezier aantreden. We staan zelf soms versteld van de super enthousiaste reacties van Vlaanderens helden.
Zo kwamen bijvoorbeeld The Scabs, met de betreurde Willy Willy enkele jaren geleden van het podium met de woorden: “Dit hebben we nog nooit meegemaakt, onwaarschijnlijk fantastisch!”.
En die mannen kunnen al eens vergelijken…

Als je uit dit soort artiesten kunt kiezen, zou men wel eens durven vergeten dat het vlakbij de deur van onze uitvalsbasis in Evergem ook van talent bruist.

Een goed voorbeeld daarvan is RAMAN., een jonge band die op kousenvoeten bezig is om furore te maken. Zonder dat we het goed en wel beseften, kaapten ze vorig jaar deKaren Vernimmenprijs weg, wonnen ze in 2017 al de publieksprijs van de Student Rock Rally én waren ze het jaar ervoor, toen ze net als band waren begonnen, de winnaars vanJonge Wolven. Er wordt nu volop gewerkt aan een eerste cd die er dit jaar aankomt.

We hebben zo een vermoeden dat hun alternatieve rock’n roll een schot in de roos zal zijn. Het doet een beetje denken aan de beginjaren van Triggerfinger. We weten allemaal hoe dat verhaal verder ging…

Onthou het: RAMAN. is er eentje om in de gaten te houden en jullie hebben geluk… Ze staat op onze affiche! Een paar jaar geleden werkte de zanger van RAMAN. als vrijwilliger mee op Rock voor Specials.  Dat hij op datzelfde festival nu mag optreden, dat maakt het nog eens leuker!