Boem! Paukeslag! Bootsea, een nieuw dancefestival voor personen met een (verstandelijke) beperking.

Bootsea: het eerste dance festival in Vlaanderen voor personen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders.

Bootsea is een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk dance festival dat zich richt op personen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders.
Dance is hot in Vlaanderen en het Bootsea festival wil jullie laten kennismaken met nationale en internationale Dj’s en Dance acts.

Bootsea vindt plaats op donderdag 7 september in het authentieke decor van Ostend Sea P’ lace, een ruime, perfecte setting die geschikt is voor de organisatie van een groot festival. De unieke ligging, pal aan de zeedijk naast de Wellingtonrenbaan is een extra troef voor wie ook van de zee en hopelijk het zonnetje wil genieten. Er is een binnen en een buitenruimte.

Volgende artiesten hebben hun komst naar Bootsea reeds bevestigd. Binnenkort volgen nog meer namen.
DIMARO: DIMARO staat bekend als een ervaren club en festival DJ.
Zijn lijst met DJ optredens klinkt als een clubbing gids voor de hip clubs en grote festivals zoals: Tomorrowland (7 keer!), Tomorrow World, Laundry Day, Oostende Beach, Daydream, Summer Festival en nog veel meer. 2014 ontving DIMARO in België een gouden prijs voor zijn single “Drums”, een van de grootste Dance Anthems van het jaar. DIMARO staat ook bekend als een zeer getalenteerde remixer. Hij maakte succesvolle remixes voor grote artiesten zoals DJ Antoine feat. Akon, Flo Rida, Jason Derulo, T Pain en Lill Wayne. Een belangrijke internationale doorbraak in zijn carrière was de remix die hij in de zomer van 2015 voor de wereldwijde hit single “Are You With Me” van Lost Frequenties produceerde. Deze geweldige remix was een hoogtepunt in veel DJ-sets bij alle grote festivals en clubs wereldwijd! Klasbak die DJ DIMARO!

2 FABIOLA: Euro dance sensatie uit de 90’s
Midden jaren ’90 scheerde 2Fabiola met hits als ‘Freak out’, ‘Magic Flight, ‘Flashback’ en ‘Lift You up’ hoge toppen in de Europese Hitlijsten en discotheken. In 2000 verhuisde Patje naar het party eiland Ibiza en bouwde even een break in zijn schitterende muzikale carrière… In 2008 start een tweede leven voor 2 Fabiola, dat gepaard gaat met een enorme mediahype rond de 90’s en grote optredens. Krimson en Co brengen terug nieuwe nummers uit, in de zomer van 2010 hebben ze terug een radiohit te pakken met ‘Push it Up’. In 2014 nemen Pat Krimson en Loredana de Amicis deel aan Eurosong, een spectaculair parcours brengt hen tot in de halve finale. Het verhaal stopt echter niet daar. Nog voor de finalist bekend is, heeft 2 Fabiola een hit te pakken met ‘She’s After My Piano’… Dat wordt beslist een feestje op Bootsea festival!

Hou zeker de website van het festival www.bootsea.be en de facebookpagina in de gaten! De komende dagen en weken zullen ze de affiche bekend maken! Je kan via de website nu al tickets bestellen als je dit wenst!

Bootsea is een organisatie van vzw Duinhelm en vzw Briek, sinds 2010 organiseren zij jaarlijks het Galabal for Specials.