Een bijzonder fijn, gezond en hartelijk 2018 toegewenst aan iedereen!

Voilà, en daarmee is meteen het startschot gegeven van onze jaarlijkse aanloop naar het mooiste festival van België, Rock voor Specials!
Noteer alvast in de nieuwe agenda: de 22ste editie van Rock voor Specials gaat door op woensdag 27 en donderdag 28 juni 2018.

De voorverkoop van tickets en inschrijvingen voor de camping zijn vanaf nu officieel gestart. Als je bij de ‘vroege vogels’ wil zijn en genieten van een korting: het is nu de moment. De vroegboekkorting loopt tot 31 maart. We moeten er helaas aan toevoegen dat we genoodzaakt waren om de prijs wat omhoog te trekken, maar daarvoor krijg je heel wat in de plaats!

Onze affiche puilt uit van kleppers! Als je ons niet gelooft, hier alvast drie namen voor jullie nieuwjaar:
Kraantje Pappie!
Arsenal!
Skyblasters!

Vorig jaar hadden we voor het eerst een internationale naam op de affiche, Therapy?. Ook dit jaar vonden we in het verre buitenland een groep die zeker niet mis zal staan op onze affiche. Maar die houden we voorlopig nog eventjes geheim.

Voor meer informatie over de bands (en al het andere nuttige) kun je steeds terecht op onze website. Voor mensen die niet zo goed kunnen lezen: je kan ook luisteren naar de website via deze link. Deze nieuwsbrief kan je daar eveneens beluisteren.

Tot slot nog even dit: we willen dit jaar echt een record breken met ingezamelde doppen en dopjes voor de opleiding van blinden-geleide honden.
We doen beroep op iedereen: gooi die overgebleven doppen van allerlei nieuwjaarsrecepties niet zomaar in de vuilbak, maar verzamel ze nu al. We zijn met zo’n 5000 mensen samen dus als we nu reeds beginnen, zal dat een berg dopjes opleveren!
Wie de meeste dopjes meebrengt, die mag een mooie verrassing verwachten!

Tot binnenkort!

Het Rock voor Specials-team