Ja, het is waar wat de pers vertelt! Ze komen!

Beste rockers en aanverwanten,
We staan alweer een maand dichter bij de 22-ste editie van Rock voor Specials. Tijd dus voor wat namen!
 
Wie de laatste weken tv heeft gekeken, naar de radio heeft geluisterd of de krant en de boekskes heeft gelezen, weet het al lang. De Kreuners kunnen het na 5 jaar stilte niet laten om hun 40-ste verjaardag te vieren met een heuse comeback-tour. ’t Was te peinzen dat de goesting nooit echt is overgegaan…
 
We waren van plan om het nog een beetje te verzwijgen, maar Walter is zodanig enthousiast dat hij het zelf heeft verteld aan de pers. Bij deze gaan we het dan maar meteen herhalen: De Kreuners komen naar ons festival om eens te testen hoe goed jullie stembanden het doen!
Want….daar komt onze eerste wedstrijd! Iedereen kent het liedje ‘Ik wil je’ van de Kreuners.
Welnu, wij willen dat jij dat op het grote podium komt zingen! Maar.. niet zomaar hé. We horen er graag je eigen versie van.
Iedereen die een leuke tekst verzint op het liedje ‘Ik wil je’ en ons deze tekst vooraf doorstuurt (wedstrijd@rockvoorspecials.be), mag dit op donderdag op het podium komen brengen.
Wie neemt deze uitdaging op?!

Op ieder festival zijn er mensen die ervan dromen om ooit zelf eens op dat grote podium te kunnen staan en het beste van zichzelf te geven.
Dat is bij ons niet anders. We hadden al een paar vrije podia en gastoptredens bij bands, maar nog nooit een volwaardige band van en met specials.
 
Elie De Prijcker werkt als muzikaal begeleider in een dagcentrum en vond het na zijn deelname aan The Voice in 2014 een goed idee om een band op te richten met de bewoners. Zijn verworven bekendheid kon het misschien een duwtje in de rug geven. We vermoeden dat hij, noch de band-leden toen geloofden dat ze twee jaar later het cultureel centrum van Beveren zouden laten vollopen. Maar dat gebeurde wel degelijk. En zoals een gezonde dosis ambitie het vraagt: als dit kan, dan moeten we hoger mikken met als ultieme droom Rock voor Specials…
Wie zegt dat dromen bedrog zijn?

Hop, hop, hop, iedereen aan den dop!
Neen, we willen hier geen reclame maken voor den RVA… Het is ook geen oproep om allemaal het werk neer te leggen…
Verre van! Want er is veel werk aan de winkel als we dat record dopjes-verzamelen willen verbreken! 
 
Heb jij er al een emmer staan? Toppie! Moet je nog beginnen verzamelen? Ook goed, maar niet vergeten hé!
Denk aan die honden die het leven van mensen met een visuele beperking zoveel gemakkelijker zullen maken!
 
Tot slot
Naar jaarlijkse gewoonte vliegen de campingticket de deur uit!
Als je nog een plaats in één van onze tenten wilt bemachtigen, slaap er niet te lang meer over.
 
Groeten!
Het Rock voor Specials team