Het is weer voorbij…

Beste vrienden en vriendinnen,

We zouden kunnen snotteren en zeggen: het is weer voorbij… maar dat gaan we niet doen, integendeel!
Het is nog maar een goeie 11 maanden en dan staan we terug arm in arm te shaken op één of ander superartiest! Een jaar vliegt voorbij en daarbij, we hebben nog zoveel zomerse dagen te gaan… Tegen dat de blaadjes van de bomen vallen, kunnen we alweer uitkijken naar de cadeautjes-periode en daarna komt de eerste naam voor editie 22 er spoedig aan…

We gaan het echter niet nalaten om deze 21-ste Rock voor Specials in schoonheid af te ronden en jullie eerst en vooral hartelijk te bedanken om er te zijn met jullie lachende gezichten. Jullie waren weer eens fantastisch! Dikke zoenen en knuffels voor jullie allemaal!

Iets minder fantastisch waren de weersvoorspellingen… Ze spraken van bakken regen, maar daar hebben we niet veel van gezien. Eigenlijk kregen we het ideale festival-weer: niet te warm met een aangenaam zonnetje (want 30 graden en meer, dat is ook miserie), een beetje wind en vooral droog (we gaan niet zagen over dat enkele buitje dat passeerde). Tja, daaruit blijkt dat de weersvoorspellingen altijd juister zijn de dag nadien. Wij willen ervoor tekenen om ieder jaar dit weer te hebben. We denken dat jullie dat ook vinden.

In al dat zalig zomerweer passeerden een resem keigoede bands. Stuk voor stuk TOP, al moeten we toegeven dat het ‘lichtjes-moment’ van Patrick bij Hooverphonic kippenvel was. Gemist? Check dan vooral eens onze Facebook-pagina, want daar vind je een filmpje. En dat niet alleen, er zijn mega veel foto’s en video’s… Ook op Instagram & You Tube trouwens én (uiteraard) op onze website.

Wat je er zeker ook vindt, zijn beelden van een andere uitschieter dit jaar: Therapy?. Ja, we hadden best wel hoge verwachtingen van de eerste band van over de grote plas. Gunter en Gili hadden het bij de aankondiging over Schotten, maar dat werd meteen rechtgezet door de band: we zijn van Ierland! Aan rock ’n’ roll was er zeker geen gebrek tijdens hun optreden…
Ze noemden jullie het beste publiek ooit en ze meenden het! Onze eigen hedendaagse trots Bazart toonde zich eveneens aan hun beste kant… Wat een mooi optreden was dat! En dan was er ook nog Milow die straalde en Laura Tesoro en… ach, ze waren allemaal fenomenaal. Wat een mooie, geslaagde editie!

Wat we zeker ook nog willen zeggen, is dat onze dank aan het ganse team van vrijwilligers, medewerkers, promotors, hulpdiensten, veiligheidsdiensten, gemeentediensten, sponsors en alle andere bijzonder groot is! Ook de animatoren op het plein en standhouders deden het weer vol overtuiging en goeie moed. Alle lof en pluimen voor al deze mensen!

Dan zijn er ook nog de mensen die als het feesten gedaan is, het plein opruimen zodat het gras weer vlotjes kan groeien tegen volgend jaar. Hartelijk dank daarvoor.
Zij hebben het één en ander gevonden en die zaken hebben we allemaal verzameld bij de verloren voorwerpen. Mocht je dus iets missen (een regenjas, een portefeuille, uw lief), laat het ons weten want de kans bestaat dat dit nog bij ons ligt (behalve dat lief).
Stuur een mailtje naar info@rockvoorspecials.be en wij zullen meteen op zoek gaan.

Op datzelfde adres mag je trouwens altijd suggesties doormailen om Rock voor Specials NOG plezanter te maken. Gratis champagne werd al eens geopperd, maar dat zit er niet in. Wat we wel kunnen gebruiken, zijn tips om volgend jaar extreem veel meer dopjes te kunnen verzamelen. We gaan niet klagen, maar het viel een beetje tegen dit jaar. Niet dat we niet tevreden zijn, maar het record van vorig jaar is niet verbroken. Dat kan beter.
Of misschien heb je een idee voor een toffe wedstrijd? Altijd welkom (neen, een uitstapje naar een subtropisch zwembad met Koen Wauters zal in de prijzenkast zitten, maar misschien kunnen we Gili of Gunter Lammoot wel overtuigen…).
Trouwens: over wedstrijden gesproken: proficiat aan alle deelnemers en de uiteindelijke winnaars. De podium-optredens waren VET!

We denken dat we het erover eens mogen zijn: Rock voor Specials 2017 was er weer eentje om nog lang over na te praten.
Wij zijn heel gelukkig en we hopen van jullie hetzelfde.

Tot volgend jaar!

Het RvS-team

PS: omdat we niet willen onderdoen voor andere festivals, krijgen jullie als uitsmijter nog een beetje vuurwerk!

Inzendingen videowedstrijd

Dit zijn ze, de inzendingen van onze video-wedstrijd.
Het zijn er maar drie, maar ze zijn dan ook alle drie beregoed!
Dat wordt een moeilijke, om daar een winnaar uit te kiezen. Maar Gunter en Gili weten daar wel raad mee.

Woensdag, net voor het optreden van Admiral Freebee, gaat het gebeuren!
Spannend!

Terreurmaatregelen

Beste bezoeker,

In het kader van de recente gebeurtenissen wordt ook aan ons gevraagd een aantal maatregelen te nemen.

Groepen met een autocar komen, worden verzocht ons vooraf en ten laatste op vrijdag 23.06 de naam van de busmaatschappij door te geven.
Vergeet dit niet, zodat jullie zonder problemen door de controle komen en het festival vlot kunnen bereiken.

Ook aan de ingang van het festivalterrein zullen er extra controles plaatsvinden waardoor er mogelijk een langere wachttijd zal zijn.
Kom dus zeker tijdig zodat je het optreden van je favoriete groep niet hoeft te missen.

Tot op Rock voor Specials!

Het is bijna zover…

Als je moeite hebt om deze nieuwsbrief te lezen, kan je hem hier beluisteren: https://rockvoorspecialspeak.be/

Beste rockers,

Het aftellen is nu toch wel echt begonnen. We staan nog maar enkele weken verwijderd van ons jaarlijks muzikaal hoogtepunt. Dit zal vermoedelijk de laatste nieuwsbrief worden voordat het zover is, tenzij we nog iets heel belangrijks te melden hebben.

Wil je echt van alles op de hoogte blijven, dan kan je terecht op onze Facebook-pagina voor updates à la minute en vanaf vrijdag 24 juni zelfs live-videoverslagen. Het lijkt wel het nieuws! Maar voor nu: deze prangende boodschappen.

Kaarten bijna op!
De tickets voor woensdag zijn zo goed als uitverkocht. Voor donderdag zijn er nog wat over. Dus wie nog een duo-ticket wil, zal zich moeten haasten. En wie het liever op één dag houdt: stel het niet meer uit, want straks heb je geen kans meer.

Dinsdagavond: pré-festival!
Wie niet kan wachten tot de eerste festival-dag (woensdag) om uit zijn dak te gaan en al op dinsdagavond van de partij is op de camping, kan genieten van een extra avondje muziek en spektakel: het toneel Vlucht 12345 wordt er een eerste keer opgevoerd, onze twee presentatoren Gili & Gunter Lamoot geven een komische conferentie.
Later op de avond is er een optreden van Level Six: ambiance ten top met een resem hits die we allemaal kunnen meezingen!

Wedstrijd Vestrock
We hopen dat winnaars Stephanie en Bjorn hebben genoten van hun dagje Vestrock, waarvoor ze een ticket hadden gewonnen!

Souvenirs kopen
Zoals ieder jaar, hebben we ook deze keer een exclusieve T-shirts en andere hebbedingetjes in onze festival-winkel klaarstaan. Voor prijzen verwijzen we door naar onze website, maar kom zeker ook eens langs tijdens het festival.

Nog een paar extraatjes op het festival
In onze vorige nieuwsbrief kregen jullie een pak stands en attracties voorgeschoteld. Er zijn er nog een paar bijgekomen en wellicht gaan we je met nog meer leuke dingen op de festivalweide verrassen!

Trio Trottoir
Tussen de optredens door zul je ze op de weide kunnen horen: Kasper en Piet, de twee muzikanten van TrioTrottoir. Ja maar, een trio, zijn die niet met drie? Helemaal juist! Die derde dat ben jij zelf! Ze nodigen je uit om met hen mee te musiceren en zingen. Dus waag je kans op woensdagnamiddag!

Onze Nieuwe Toekomst (ONT)
Het gaat bij hen volledig over de ontmoeting tussen mensen. Nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe vriendschappen, misschien zelfs een nieuw lief! Kennismaken met mensen tijdens een babbel, of gewoon met je vrienden een babbeltje slaan. Jezelf voorstellen en ontdekken wie anderen zijn. Daar draait het allemaal om. En dit jaar heeft de stand iets heel bijzonders in petto. Er zit een heuse waarzegster die je toekomst zal voorspellen: ga je rijk worden in centen of in vele vrienden? Wat zal de glazen bol voor jou vertellen?

VFG
Geen Rock voor Specials zonder VFG. Uiteraard zijn ze ook weer van de partij en ze dompelen je dit jaar onder in het zomergevoel. Zon, zee, strand op de weide van Rock voor Specials? Ontdek het op de stand, speel mee met het grote spel en win een leuke gadget! Een coole tattoo krijg je er sowieso bij!

Mucho Gusto Travel
Ofwel ‘veel goesting om op reis te gaan!’ Niet voor iedereen even gemakkelijk, bijvoorbeeld als je in een rolstoel zit en dolgraag de Spaanse stranden eens van heel dichtbij zou willen zien. Of een citytrip naar Barcelona en Catalunya… Deze gepassioneerde Belgen doen er alles aan om dit mogelijk te maken én zorgen voor aangepaste omgeving, activiteiten en logistieke hulp. Kortom: een topvakantie, ook voor mensen die het wat moeilijker hebben. Ze komen bij je langs op de weide met castagnetten en flamencorokken. Laat je meeslepen in de Spaanse sfeer en wie weet, mag je je kunsten op het podium komen tonen!

Cycling for Autism
Versier een gratis ritje op de fietstaxi! Of vind de coureur in jezelf terug en fiets de ziel uit je lijf op de rollen. Ondertussen steek je wat op over autisme en allerhande verenigingen die iets voor autisme doen.

En hiermee gaan we afronden.
Op onze site kan je alles nalezen en/of ontdekken wat je nog niet wist.
Mochten er daarna nog vragen zijn, stel ze gerust per mail op info@rockvoorspecials.be.

Tot heel binnenkort!
Het Rock voor Specials team

Boem! Paukeslag! Bootsea, een nieuw dancefestival voor personen met een (verstandelijke) beperking.

Bootsea: het eerste dance festival in Vlaanderen voor personen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders.

Bootsea is een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk dance festival dat zich richt op personen met een (verstandelijke) beperking en hun begeleiders.
Dance is hot in Vlaanderen en het Bootsea festival wil jullie laten kennismaken met nationale en internationale Dj’s en Dance acts.

Bootsea vindt plaats op donderdag 7 september in het authentieke decor van Ostend Sea P’ lace, een ruime, perfecte setting die geschikt is voor de organisatie van een groot festival. De unieke ligging, pal aan de zeedijk naast de Wellingtonrenbaan is een extra troef voor wie ook van de zee en hopelijk het zonnetje wil genieten. Er is een binnen en een buitenruimte.

Volgende artiesten hebben hun komst naar Bootsea reeds bevestigd. Binnenkort volgen nog meer namen.
DIMARO: DIMARO staat bekend als een ervaren club en festival DJ.
Zijn lijst met DJ optredens klinkt als een clubbing gids voor de hip clubs en grote festivals zoals: Tomorrowland (7 keer!), Tomorrow World, Laundry Day, Oostende Beach, Daydream, Summer Festival en nog veel meer. 2014 ontving DIMARO in België een gouden prijs voor zijn single “Drums”, een van de grootste Dance Anthems van het jaar. DIMARO staat ook bekend als een zeer getalenteerde remixer. Hij maakte succesvolle remixes voor grote artiesten zoals DJ Antoine feat. Akon, Flo Rida, Jason Derulo, T Pain en Lill Wayne. Een belangrijke internationale doorbraak in zijn carrière was de remix die hij in de zomer van 2015 voor de wereldwijde hit single “Are You With Me” van Lost Frequenties produceerde. Deze geweldige remix was een hoogtepunt in veel DJ-sets bij alle grote festivals en clubs wereldwijd! Klasbak die DJ DIMARO!

2 FABIOLA: Euro dance sensatie uit de 90’s
Midden jaren ’90 scheerde 2Fabiola met hits als ‘Freak out’, ‘Magic Flight, ‘Flashback’ en ‘Lift You up’ hoge toppen in de Europese Hitlijsten en discotheken. In 2000 verhuisde Patje naar het party eiland Ibiza en bouwde even een break in zijn schitterende muzikale carrière… In 2008 start een tweede leven voor 2 Fabiola, dat gepaard gaat met een enorme mediahype rond de 90’s en grote optredens. Krimson en Co brengen terug nieuwe nummers uit, in de zomer van 2010 hebben ze terug een radiohit te pakken met ‘Push it Up’. In 2014 nemen Pat Krimson en Loredana de Amicis deel aan Eurosong, een spectaculair parcours brengt hen tot in de halve finale. Het verhaal stopt echter niet daar. Nog voor de finalist bekend is, heeft 2 Fabiola een hit te pakken met ‘She’s After My Piano’… Dat wordt beslist een feestje op Bootsea festival!

Hou zeker de website van het festival www.bootsea.be en de facebookpagina in de gaten! De komende dagen en weken zullen ze de affiche bekend maken! Je kan via de website nu al tickets bestellen als je dit wenst!

Bootsea is een organisatie van vzw Duinhelm en vzw Briek, sinds 2010 organiseren zij jaarlijks het Galabal for Specials.

Gratis een weekend naar Vestrock?

Voor vlugge beslissers: onze collega’s van Vestrock bezorgden 2×2 passe-partouts (combiticket voor vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni, inclusief camping), die wij mogen weggeven. Opgelet: een passe-partout is bedoeld voor iemand met een beperking samen met zijn/haar begeleider.

Iets voor jou? Stuur dan als de bliksem (en ten laatste op 29 mei) een mail naar wedstrijd@rockvoorspecials.be met het antwoord op de vraag “Welke groepen die op Vestrock optreden hebben ook op een Rock voor Specials affiche gestaan?”.

Zeker en vast de moeite om mee te doen!
Succes! 👍

Zoals ieder jaar is er ook van alles naast het podium te beleven…

Als je het allemaal moeilijk vindt om te lezen, dan hebben we ook een speciale website waar alles wordt voorgelezen. Hiervoor ga je naar deze link.

Beste rockers,

We zijn alweer een maand dichter bij het mooiste festival dat er bestaat… Sterker nog: we zijn bijna juni! Het is nu echt niet lang meer. De tickets vliegen de deur uit, dus als je erbij wilt zijn, wacht niet te lang. Het muziekprogramma is gekend. Je kan het raadplegen op de site. Maar zoals ieder jaar is er ook van alles naast het podium te beleven. In deze nieuwsbrief krijgen jullie een overzicht.

Maar eerst: een oproep
Waar zitten al die creatievelingen die wel eens de hoofdrol in een video-clip willen spelen? Of zijn jullie allemaal onze wedstrijd vergeten?
Nog eventjes in ’t kort: maak een clip op een nummer van één van de artiesten die DIT JAAR op Rock voor Specials spelen. Je mag de artiest nadoen, je mag er een kortfilm op maken, een fotoreportage, alles mag MAAR je moet eigen beelden gebruiken. Dus stukjes film die al bestaan mogen niet. Stuur jouw clip door naar info@rockvoorspecials.be (via We Transfer, iemand zal je daarbij wel kunnen helpen). We zetten in juni de inzendingen op onze site en dan kan er gestemd worden. Wie de meeste stemmen haalt, krijgt een bijzonder mooi prijzenpakket én eeuwige roem. DOEN!

Babbelaars van dienst
Jawel, ook dit jaar wordt er tussen de optredens door het één en ander omgeroepen door de micro. En omdat het nooit een goed idee is om een winnend team te veranderen, zijn het de zelfde als vorig jaar: Gili en Gunter Lamoot.
Meer info

Hey mister DJ, put a record on!
Een Rock voor Specials zonder fuiven is zoals een café zonder bier… Geen enkele reden waarom we die traditie ook dit jaar niet zouden verder zetten.
De fuif op woensdag zal vooral de jaren 80 in de verf zetten onder toezicht van Discobar Jean & Jeanine (Jeuk vzw). Een duo dat reeds 10 jaar allerlei feesten in lichterlaaie zet met de meest foute en dansbare muziek waar geen mens op kan stil blijven zitten…
Op donderdag krijgen we The Blom Brothers over de dansvloer. Hou je vast aan je bretellen, want hun hedendaagse DJ-set knalt langs alle kanten. Het laatste beetje energie na een gevulde tweedaagse zal ongetwijfeld ook bij jou naar buiten willen.
Meer info

EXCLUSIEF dit jaar: Vlucht 12345, toneel op Rock voor Specials
Sjarabang vzw uit Mechelen is een organisatie die kunst in al zijn vormen beschouwt als een ideale manier voor inclusie. Ze zonden twee medewerkers/regisseurs (Jan Van Dijck & Marleen D’Joos) uit naar Evergem om het stuk Vlucht 12345 op poten te zetten. Het resultaat van de toffe samenwerking tussen de bewoners van Den Dries en de leerlingen van de basisschool uit Evergem wordt drie keer opgevoerd tijdens Rock voor Specials.
Meer info

Bijzondere figuren op de festivalweide
Zoals ieder jaar hebben we ook deze keer enkele opvallende types die zich in de menigte zullen begeven en voor wat extra animatie zorgen. Voor ons zijn het al bekende gezichten, voor jou misschien ook. Voor wie ze nog niet kent, schrik niet als…
Meer info

Heel veel, maar dan echt wel een HEEL VEEL stands!
Je vervelen op RvS is onmogelijk. Geen zin om naar het volgende optreden te gaan of teveel energie om tussen de optredens te wachten? Geen probleem: de ontspanningsmarkt is er opnieuw en dit jaar zijn er maar liefst 13 stands! We zetten er hier eentje in de kijker:
De doppers van De Wingerd roepen nog eens op voor het sparen van doppen voor de blindenliga! Meebrengen naar het festival en afleveren op de stand! Je kunt er bovendien ook een leuk cadeautje krijgen!
Meer info

Er volgt na deze nog één nieuwsbrief (tenzij er een dringend bericht tussen komt in telex-stijl) met wat praktische informatie, tips en nog wat laatste kattenbelletjes. Daarna is het zover!

Kun je echter niet wachten op onze nieuwsbrief en wil je nu al volledig in ‘The Zone’ zijn, dan kun je ons volgen op Facebook en Instagram voor foto’s, filmpjes en een live verslag vanaf de opbouw tot de laatste pint.

Dat was het dan weer, tot de volgende keer!

Muzikale groeten van het Rock voor Specials-team

Laatste namen + videowedstrijd

Beste vrienden en vriendinnen,

We zijn 1 april voorbij en dat wil zeggen dat het tijd is voor wat nieuws.
We gaan onze affiche compleet maken! Het wil jammer genoeg ook zeggen dat de vroeg-boek korting voorbij is.

Het volledige programma (met uren en zo) is vanaf nu te raadplegen op de website!
Je kan dus alvast een planning maken om er zeker van te zijn dat je niet om drank of frieten gaat als je favoriete band op het punt staat te beginnen.

Maar goed, dit gezegd zijnde: de laatste namen en nog een leuke wedstrijd voor jullie!

VIDEOWEDSTRIJD!
Er ooit al van gedroomd om eens een video-clip te maken?
Wel, dan is het nu het moment om dat te doen! Je kan er een bijzondere prijs mee winnen, met name een ontmoeting in de back-stage met een artiest, een babbel, een handtekening én een prijzenpakket!

Wat moet je doen?

  • Bekijk eens het programma van Rock voor Specials 2017 en kies je favoriete artiest.
  • Kies vervolgens je lievelingsnummer van die band en gebruik dat als soundtrack voor jouw clip. Je mag er iets artistiek van maken (bv. een kortfilm), je mag er een playback of live-optreden van maken (door bv. de band met wat vrienden na te doen), je mag er een animatiefilm of fotoreportage van maken. Alles is toegelaten, zolang het maar zelfgemaakt is want bestaande clips gebruiken, beschouwen we als vals spelen en dat telt niet.
  • Stuur je clip door via WeTransfer (er is vast iemand die je daarbij kan helpen) naar info@rockvoorspecials.be.
  • Onze jury zal van alle inzendingen een selectie maken en die komt dan op onze website.

Trommel al je vrienden (en misschien zelfs fans) op om te stemmen op jouw clip!
Wie het meeste stemmen haalt, wint de prijs!

Voor alle duidelijkheid, nogmaals: het moet een band zijn die op Rock voor Specials 2017 speelt, dus nummers van bv. Clouseau komen niet in aanmerking.
Veel succes en amuseer jullie!

CAMPING-FESTIVAL OP DINSDAGAVOND
Het is ondertussen traditie geworden dat we de kampeerders op dinsdag trakteren op een extra dagje Rock voor Specials.
Dat doen we ook dit jaar en wel met niemand minder dan Level Six. Wie er 2 jaar terug bij was op Rock voor Specials, weet dat deze band er als geen ander de ambiance weet in te steken met aanstekelijke pop-nummers. Dit keer zonder Laura Tesoro (die komt al naar Rock voor Specials met haar eigen project) maar wel met Katerine Avgoustakis op zang.
De hits en fun zijn gebleven. Party time!

DE LAATSTE NAMEN
Dit zijn de laatste namen die jullie nog tegoed hadden…

ADMIRAL FREEBEE
Voor de vijfde keer op Rock voor Specials, maar daar zijn we niet rouwig om. In tegendeel.
Pure rauwe rock afgewisseld met beklijvende songs die zorgen voor kippenvel.
De Admiraal heeft een nieuwe cd uit: ‘Wake Up & Dream’. Hij komt die met veel plezier, vergezeld van de hits uit de vorige albums, aan ons voorstellen op woensdag 28 juni.
Hier alvast zijn nieuwste single ‘Let It Shine’:

ST. GRANDSON
De Gentse groep St. Grandson starte als gitaarduo in 2012 rond zanger componist Benjamin Decloedt (afkomstig van Torhout).
In 2015 vielen ze samen met Zinger (ook niet onbekend bij de trouwe Rock voor Specials fans) in de prijzen bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Het leverde hen een optreden op bij onder andere Pukkelpop, AB Brussel en Botanique.
Met andere woorden: een band die zijn plaatsje bij ons meer dan verdient. Ze brengen warme, dromerige indie-popnummers van eigen makelij op donderdag 29 juni.
Een voorsmaakje.

ÀLASKÁ
Wie op zoek gaat naar informatie over de band Àlaská, moet er rekening mee houden dat het de accentjes op de a’s zijn die het hem doen. Anders kom je terecht op een plaats in de wereld waar je koude voeten krijgt.
Laat ons maar meteen duidelijk zijn dat dit met deze band absoluut niet het geval zal zijn. Hier ga je gegarandeerd op dansen!
Gekleed in stijlvolle kostuums, brengt dit ensemble een mix van pop, rock, funk, reggae en allemaal opgediend met een flinke scheut ska.
Deze band komt letterlijk met toeters en bellen op het podium! Ze geven er een lap op als opener op donderdag 29 juni.
Niet te missen!

SPINVIS
We beloofden een internationale editie en gaan dit ook waarmaken.
Spinvis is de Nederlandse band rond Erik De Jong die reeds in 2002 een eerste cd uitbracht. Ondertussen ligt cd nummer acht, ‘Oogcontact van de Eenzaamste Soort’, in de rekken.
Hier in België zijn ze vooral gekend bij de kenners van het betere Nederlandstalige lied: prachtige composities met poëtische teksten. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met een hedendaagse versie van Bram Vermeulen.
Hoog tijd dus dat jullie deze band (voor zover dat nog niet het geval was) leren ontdekken op woensdag 28 juni.
Het liedje ‘Smalfilm’ was het eerste nummer dat hier in België bekend werd.

THERAPY?
We hebben het gezegd: er komt een band met het vliegtuig. Van over de grote plas, rechtstreeks uit Noord-Ierland.
Wie de rockmuziek van de jaren ’90 heeft gevolg zal ongetwijfeld zeggen: ‘Diane’! Maar ze hebben veel meer hits gescoord.
Therapy? is de enige groep ooit die het presteerde om 4 jaar na elkaar op Rock Werchter te spelen.
Zijn we trots om voor het eerst een band die niet uit België of Nederland komt aan jullie voor te stellen? Nou en of.
Wij kijken hier enorm naar uit en we zijn er zeker van, jullie ook.
Om alle twijfels of vergeetachtigheid weg te toveren (want ze zijn al 25 jaar actief!), krijgen jullie een volledige lijst van hun hits op onderstaande link.
En je zal waarschijnlijk meerdere keren denken: maar natuurlijk, dat is ook Therapy?!
Rock on op donderdag 29 juni.

Dit is wel genoeg informatie voor één nieuwsbericht!
De rest krijgen jullie in het volgende nieuwsbericht!

Het Rock voor Specials team

De grote MIA winnaars ook op Rock voor Specials!

Beste rockers en aanverwanten,

We zijn alweer een maand voorbij, er mag wat nieuws komen.

We starten met een spijtige mededeling voor de mensen die nog een overnachtingsplekje in onze tenten wilden bemachtigen. Het ging heel hard en alle plaatsen zijn reeds bezet. Maar het goede nieuws is dat er nog veel plaats is om te kamperen met je eigen tentje.
En nu, zonder dralen: nieuwe namen! En wat voor namen!
Bazart
Je moet al een klein beetje veel hebben liggen slapen om als Belg nog nooit van Bazart te hebben gehoord. Ze bestaan sinds 2012 maar braken vorig jaar zowat alle succesrecords.
Ze stonden op de grootste festivals: Rock Werchter, Pukkelpop en in Nederland op Pinkpop.
Bovendien werden ze in december ook nog eens beloond met vijf MIA’s, de Belgische Oscars voor muziek! Beste doorbraak, hit van het jaar, beste Nederlandstalig, beste pop en beste groep!
We kunnen misschien gewoon zeggen dat er een Belgische topgroep is bijgekomen waar we nog lang en veel zullen kunnen van genieten.
Ze spelen indie-pop/rock en zingen in het Nederlands.  Elk nummer vraagt om luid mee te zingen en dat gaan we zeker doen!
Wie de programma’s van de aankomende zomerfestivals een beetje volgt, weet dat ze nu reeds getipt zijn voor de titel ‘koningen van de zomerfestivals 2017’: hun agenda zit zo vol als een ei! En het leuke is dat die succestoer begint bij ons als afsluiter op woensdag 28 juni!

Het Zesde Metaal
We weten het, dit is inmiddels de derde keer dat Het Zesde Metaal aantreedt op Rock voor Specials. Maar ja, we kunnen er ook niet aan doen dat deze band met de jaren groter wordt en verliefd is op ons festival… en wij op hen. Als deze West-Vlaamse band rond Wannes Cappelle meldt dat ze ‘eventueel nog beschikbaar zijn’, dan zeggen wij volmondig: ja! Het is een topgroep, daar bestaat geen enkele twijfel over… En we weten heel goed dat we jullie daar een plezier mee doen. Ze zijn van de partij op woensdag 28 juni.
Ondertussen is hun vierde album Calais uit en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Ze werden genomineerd voor vier MIA’s en gingen er met twee naar huis: beste componist (Wannes Cappelle) en beste album.
Het blijft hoe dan ook iets bijzonders met MIA… Zoals jullie weten is het ook de titel van een nummer van één van onze grote helden: Luc De Vos, die met Gorki ook al op Rock voor Specials stond.
Mia stond jarenlang op nummer 1 in de top 100 van Radio 1. Maar vorig jaar kwam daar plots verandering in: Het Zesde Metaal kaapte met Ploegsteert de eerste plaats weg.
Het zesde Metaal, dubbele MIA-winnaar én beste Radio 1-hit van 2016, op Rock voor Specials 2017! Hoogtijd om ons West-Vlaams te oefenen!

The Sore Losers
The Sore Losers is de naam van een Limburgse band rond zanger /gitarist Jan Straetemans. Ze spelen stevige rock  met invloeden van blues, country en garage-rock. Knallend gitaarwerk!
We zijn sinds de oprichting van deze band in 2010 aan ’t vissen om hen op ons podium te krijgen, maar het was tot nu toe nog niet gelukt.
Hun eerste single Beyond Repair was met 21 weken (!) de langs genoteerde plaat in De Afrekening (Studio Brussel) van 2010. Nope, geen Rock voor Specials.
In 2014 zetten ze met hun tweede album Roslyn voor 52 weken hun tentje op in de Ultratop. Twee singles van dat album stonden dat jaar op nummer 1 in De Afrekening. Rock voor Specials? Net geen geluk: Rock Werchter kreeg (begrijpelijk) voorrang…

In 2016 verscheen het derde album: Skydogs. Met uitverkochte concerten in Ancienne Belgique en meer van dat fraais tot gevolg. Rock voor Specials? Alweer naast het net gevist…

Soms, heel soms, zijn we een beetje zoals hun naam het zegt: slechte verliezers! Dus hebben we maar meteen gezegd: wat jullie ook doen in 2017, er is voor jullie een plaatsje op Rock voor Specials en ge kunt zien dat ge komt! En warempel! Ze hebben ja gezegd! Ze komen langs op donderdag 29 juni.

Pigbag Army
Pascal Braeckman (licht en geluidsman bij Clouseau en heel wat TV-programma’s zoals Tomtesterom, Wauters vs. Waes) had in de jaren ’80/‘90 een discobar, Pigbag genaamd. Hij stond daarbij steevast in korte rode broek (ook al vroor het -10) achter de mengtafels. Het was zijn handelsmerk. Maar de discobar hield op met bestaan. Pascal zat vorig jaar echter met het zotte idee om het project nieuw leven in te blazen, maar dan wel met een live band in combinatie met plaatjes draaien. Of toch iets in dien aard…
En zo geschiedde. Hij riep de hulp in van een bende goede vriend/muzikanten om U tegen te zeggen: Axl Peleman (bassist/zanger van Ashbury Faith, later bassist bij De Kreuners), Jan Van Eyken (gitarist van De Kreuners), Eline De Munck (zangeres, actrice uit ondermeer ‘Thuis’ en presentatrice bij Jim TV), Ron Reuman (drummer bij The Fundamentals, een band met personen met een verstandelijke beperking, Laïs en Kadril), Roeland Vandemoortele (van bij Eva De Roovere), MC Six (ofte Christophe Lambrecht, DJ bij Studio Brussel) en Howie Dunham aka Buzz (ook DJ die onder meer samenwerkte met Lady Lynn).
De focus ligt op party-hits uit de jaren ’80 & ’90 die iedereen kent, maar slechts heel zelden of nooit nog live worden gebracht. We zouden een hele opsomming kunnen maken, maar er is geen beginnen aan. Om het simpel te houden: zorg dat je erbij bent, want het wordt een feestje. Ze geven het startschot van Rock voor Specials 2017 op woensdag 28 juni.

In de vorige editie gaven we aan dat Freddy Melculy op woensdag en Hydrogen Sea op donderdag komt. Ergens zijn de agenda’s in de knoop geraakt en paste het voor iedereen beter als ze van dag wisselden. Dus nu komt Hydrogen Sea op woensdag en Fleddy Melculy op donderdag.
We denken niet dat er nog wissels zullen komen maar kom gewoon beide dagen naar Rock voor Specials, dan mis je zeker geen enkel optreden!
Voor deze maand hebben we genoeg prijsgegeven.  Met Bazart en het Zesde Metaal delen we twee supergroepen met Rock Werchter,  dat andere grote festival.
Maar er komt nog meer!
Onthou dat we nog 5 bands achter de hand hebben en ook niet de minste. Dus geniet nog van de vroeg-boek-korting (tot en met 31 maart) want bij de volgende nieuwsbrief zullen we die datum al voorbij zijn. Het is nu om doen!
Tot volgende maand!
Het Rock voor Specials team

Tournée Minérale in februari? Geen drank, wel veel klank!

Hallo vrienden,
 
Jullie hebben waarschijnlijk al gehoord van de oproep om een maand geen alcohol te drinken. Gelukkig is de nieuwjaarsmaand voorbij en we zijn het ondertussen al goed gewend dat het 2017 is. Dat moeten we dus niet meer vieren. Maar mochten jullie zodanig blij zijn met onderstaande namen, kunnen jullie er gerust een plat watertje op klinken hoor! Wij hebben dat ook gedaan.
We geven er meteen vier prijs. Er komt nog veel meer, zelfs een paar grote MIA-winnaars! Rarara, wie zouden dat zijn???
Maar als je hieronder leest welke vier namen al zeker op de affiche prijken, dan is dat al de moeite om die tickets nu reeds in huis te halen. De vroeg-boek korting loopt nog tot 1 april. Profiteer ervan!
 
Hooverphonic: iedere keer anders!
Het is ondertussen geleden van 2011 dat de band rond Alex Callier en Raymond Geerts bij ons op de affiche stond. Hooverphonic bestaat sinds 1995 en heeft in de loop der jaren bewezen dat ze een echte hitmachine zijn. Ze zijn niet alleen bij ons groot, maar worden ook wereldwijd op handen gedragen. Het is niet voor niets dat ze in 2000 de openingsceremonie van het EK voetbal mochten opfleuren. 
Het leek er een paar keer op dat de band zou stoppen. Of beter: dat werd wel eens gefluisterd in de roddelpers. Oprichters Alex (op bas) en Raymond (op gitaar) slaagden er echter in om Hooverphonic muzikaal telkens opnieuw uit te vinden.
Sinds 2015 treden ze op met verschillende zangeressen. Soms zelfs met een dame die in de vroegere groepssamenstelling de band naar de hitparades zong. Zo kwam Geike Arnaert plots weer op het toneel. Hooverphonic is met andere woorden niet meer te voorspellen en is iedere keer anders.
Waar we wel zeker van zijn, is dat de band live altijd bijzonder goed is. Hun hits worden bij iedere tour in een ander kleedje gestoken en ze nemen je mee op een muzikale trip naar dromenland. Dat zal deze keer niet anders zijn, temeer omdat we weten dat er een 10-koppig strijkers-orkest meekomt! Veel violen op het podium dus! We hebben er zin in! 
Hooverphonic sluit deze editie van het festival met heel veel stijl af op donderdag 29 juni.

Fleddy Melculy: iedere gelijkenis met bestaande personen berust op louter toeval
Voor alle duidelijkheid: dit heeft niets te maken met zanger Freddie Mercury van de legendarische band Queen. 
Jeroen Camerlynck (in een andere leven gitarist bij De Fanfaar, de begeleidingsgroep van Urbanus) zocht gewoon een grappige naam voor zijn band. Dit onder het motto: “De onnozelste groepsnamen vallen nog het meest op”. En het werkte: op minder dan een jaar tijd is Fleddy Melculy uitgegroeid tot één van Vlaanderens beruchtste metalbands. Vorige zoùmer traden ze zelfs op Pukkelpop op. 
Het begon allemaal als grap. Of beter: de zanger zocht een positieve manier om zijn colère los te laten. Je vraagt je af: wat is er gebeurd? We zullen het je vertellen. 
Jeroen is een volbloed rocker die al sinds zijn kindertijd dweept met hardrock, metal en alle andere varianten van muziek ‘met ballen’. Jullie weten waarschijnlijk wel dat iedere zichzelf respecterende rockbands (meestal zwarte) T-shirts verkopen met één of ander monster op. Het maakt deel uit van de metal-cultuur. Het zorgt voor samenhorigheid bij de fans wanneer hun lievelingsband optreedt. 
Echte fans kopen die T-shirts op festivals of andere optredens. Meestal zijn ze enkel daar te verkrijgen. Maar sommige metalbands spelen het een beetje vals en verkopen hun T-shirts ook in de gewone (commerciële) kledingwinkels. We gaan die niet bij naam noemen (want we maken geen reclame), maar laat het ons houden op grote winkelketens. Daardoor kan dus iedereen zo’n T-shirt kopen, ook al zijn ze geen fans of zelfs rockers. 
Je zou kunnen zeggen: dat kan toch geen kwaad? Tja, voor de echte metal-fan doet het een beetje pijn wanneer een fan van pakweg Christophe een T-shirt van bijvoorbeeld Metallica draagt en niet eens weet wie de band is.  
Het overkwam Jeroen: een collega op het werk droeg zo’n ding en hij wist eigenlijk niet wat er op stond. Het maakt Jeroen een beetje boos en hij schreef er een protestlied over. Uiteraard trouw aan zijn muzikale voorkeur en dus loeihard. Hij poste het nummer op internet en het was een instant-hit. Duizenden metal-fans deelden zijn frustratie en postten het nummer massaal op hun eigen Facebook en andere sociale media. Het raakte met andere woorden de gevoelige snaar van een grote groep Vlaamse rockers. Jeroen kreeg massa’s complimenten.
Hij had dit succes niet zien aankomen, maar sindsdien is hij een boegbeeld voor alle Vlaamse metal-heads. Fleddy Melculy heeft ondertussen Helgïe uit: een mini-cd met nog meer stomende protestsongs, gezongen in het Vlaams. Zoals de titel van de cd al doet vermoeden: (zwarte) humor is nooit ver weg. Tja, wie vervangt nu de B van België in een H… 
Verwacht je dus op woensdag 28 juni maar aan een portie gitaargeweld, een beetje vuile klap en vooral veel headbangen. Precies zoals we het graag hebben.       

Laura Tesoro: met live-band!
Laura is de dochter van een Vlaamse moeder en een Italiaanse vader. Dat verklaart meteen haar exotische familienaam. Sommige mensen zijn voorbestemd voor succes, vooral als ze een overvloed aan talent hebben… We maken eventjes een overzicht van het leven van deze jongedame die aankomende zomer 21 jaar wordt.
Op 12-jarige leeftijd (in 2008) verschijnt ze voor het eerst op tv met een gastrol in Witse. Datzelfde jaar toont ze meteen ook haar zangtalenten in de musical Annie. Het zingen gaat haar goed af, want ze passeert de volgende jaren in Ketnetpop en zingt/acteert mee in de Clouseau musical Domino.
In 2012 (Laura is dan 16 jaar) wordt ze bekend bij het grote publiek als Charlotte: het lief van Guido in de populaire tv-soap Familie. Twee jaar later (2014) eindigt ze op de tweede plaats inThe Voice van Vlaanderen. Ze brengt dat jaar haar eerste single Outta Here uit en kiest om zich voortaan meer te concentreren op haar muzikale carrière.
Die keuze brengt haar in 2015 voor het eerst bij ons op RvS. Weten jullie nog, Level 6? Ambiance hé!, Awel, Laura was de zangeres toen.
Dan moeten we het nog hebben over vorig jaar, 2016 waarin ze ons land de tiende plaats bezorgde op het Eurovisiesongfestival met het nummer “What’s The Pressure”! Iets wat haar ook op Night of The Proms bracht (zie clip) en afgelopen zomer op tal van festivals. En ach ja, we zouden dan nog vergeten zeggen dat ze co-presentatrice werd bij Belgium’s Got Talent.
Euh… mogen we besluiten dat het hier gaat om een bijzonder getalenteerde madam? In feite kunnen we zelfs zeggen dat het allemaal nog maar het begin is gezien haar jonge leeftijd. Voor aankomende zomer heeft ze opnieuw gekozen om muziek centraal te zetten en overal aan te treden met een groep muzikanten rond zich. Het publiek wordt getrakteerd op soul, funk en het betere popwerk. Eigen songs worden afgewisseld met bekende (recente) covers die iedereen kan meezingen. RvS krijgt de eer het eerste grote optreden van 2017 te mogen voorstellen op donderdag 29 juni.

Hydrogen Sea: een band om in de gaten te houden
We hebben in de loop der jaren veel jonge bands zien aantreden en niet uitzonderlijk werden dat achteraf hele grote namen. Denk maar aan Balthazar, Sioen, Protection Patrol Pinkertonen Intergalactic Lovers. Hydrogen Sea heeft zich de afgelopen twee jaar uit de naad gewerkt om bij de groten van België te horen en het ziet ernaar uit dat ze daar in zullen slagen.
Dit duo van multi-instrumentalist PJ Seaux en zangeres Birsen Uçar is dus zo eentje waarvan we denken: dit wordt groot, heel groot. In feite is het al niet zo moeilijk meer om dat ze zeggen, want ze stonden op Pukkelpop vorig jaar, hadden reeds twee singels in Studio Brussel’s Afrekening en zijn bij zowat alle denkbare showcases van tv- en radiozenders geweest. We lopen een beetje achter met onze voorspelling… 
Hoe dan ook, we zijn heel trots dat ze hebben toegehapt op onze vraag om op donderdag 29 juni iedereen van RvS te laten meegenieten van hun sprookjesachtige muziek. Het doet een beetje denken aan een kruising tussen de beginperiode van die andere klepper Hooverphonic en Suzanne Vega: heel veel sfeertjes en klanken die je moeilijk kan thuisbrengen met een fluweelzacht stemgeluid dat je rechtstreeks in het hart treft. Mooi, heel mooi.

En hiermee sluiten we het lijstje voorlopig af. Begin maart krijgen jullie opnieuw 4 namen. Dus hou de nieuwsbrief in de gaten.
 
Tot binnenkort!
Het Rock voor Specials team

Eerste naam Rock voor Specials 2017

Hallowkes iedereen!

De Kerstbomen zijn hun naalden kwijt, de 3 Koningen zijn gepasseerd en de vakantie voor de schoolgaande jeugd is voorbij. Dat wil dus zeggen dat de Nieuwjaarsperiode officieel gepasseerd is en dat we 2017 zijn.

De kou zegt ons dat het nog winter is, maar we weten dat de dagen alweer lengen. Dus we mogen al beginnen uitkijken naar de komende zomer. Zoals elk jaar zal die goed gevuld zijn met muziek.

We kunnen moeilijk zomaar 2017 inluiden zonder jullie eerst en vooral een absoluut topjaar toe te wensen, in goede gezondheid en met de kracht om goede voornemens in praktijk om te zetten.

Ons goed voornemen voor 2017 is dat we na de fantastische jubileum-editie van 2016 dit jaar niet willen en zullen onderdoen. Integendeel. We durven nu al zeggen dat de 21ste editie er nog een schepje bovenop zal doen.

Alvast voor jullie nieuwjaar: Rock voor Specials gaat dit jaar door op woensdag 28 en donderdag 29 juni. De tickets zijn vanaf nu met vroegboek-korting te verkrijgen tot 1 april 2017.

En om jullie meteen warm te maken voor wat er de komende maanden nog zal volgen, geven we jullie één van de top-acts cadeau!

De eerste naam: MILOW

Ja, je leest het correct: als eerste naam verklappen we hier meteen Milow! Dat zegt al heel veel over het niveau dat we dit jaar in petto hebben.

Noteer meteen maar in je gloednieuwe agenda dat je op woensdag 28 juni op Rock voor Specials zal zijn, want dan is Milows optreden gepland.

Moeten we MILOW nog voorstellen? We denken het niet… Maar voor de vergeet-kousen onder jullie, onderstaand clipje is één van zijn grootste hits.

Het wordt een bijzondere editie!

Om nog een tipje van de grote sluier op te lichten… We hebben al vaker wereldklasse kunnen presenteren uit ons eigen Belgen-landje: groepen die ver buiten onze grenzen succesvol zijn, denk maar aan Goose en, ja, Milow. We hebben al groepen uit Nederland bij ons gehad, zoals Kraantje Pappie en Gers Pardoel.

Maar deze keer hebben we een band weten te strikken die zelfs met het vliegtuig zal moeten komen. Meer willen we daarover voorlopig nog niet kwijt, maar wees gerust: het wordt een internationale editie die ferm de moeite zal zijn!

Goede tradities houden we in ere!

Sinds enkele jaren doen we ook enkele wedstrijden. We merken dat dit door jullie op prijs gesteld wordt, dus mogen jullie zich ook daar de komende maanden aan verwachten. Een leuke prijs winnen is altijd plezant. En we hebben nog meer verrassingen in onze mouw zitten! Kwestie van de komende zes maanden de spanning ten top te kunnen drijven…

Wat we zeker, wegens ongelofelijk succes vorig jaar, opnieuw willen doen, is een dopjesactie ten voordele van het Belgisch Centrum voor geleidehonden. Je weet wel: door dopjes te sparen kan de opleiding van geleidehonden worden gesponsord. Vorig jaar verzamelden we met zijn allen 780 kilogram dopjes! Halen we dit jaar de kaap van 1000 kilo? Dat zou mooi zijn…. Begin maar al te sparen, want ook dit jaar vallen er prijzen te winnen.

Ziezo. Dat was het voor deze eerste nieuwsbrief van 2017.

Hou het in de gaten en blijf op de hoogte! Je kan ons ook volgen op Facebook.

Tot de volgende!

Het Rock voor Specials team

Onze laatste nieuwsbrief

Beste rockers,

Misschien zijn jullie het door al dat voetballen vergeten: binnen een week is het zover!!
Dan geeft RvS 2016 zijn startschot. Best mogelijk dat je niet meer weet wie er komt optreden, het zijn er ook zoveel!
De uitslag is nu al bekend: het wordt een fantastische feesteditie!

Rock voor Specials 2013 (c) Gerbrand Van Yutvanck - 023

Nieuws!
Dit is meteen de laatste nieuwsbrief voordat we uit de startblokken schieten. Wie toch nog de laatste nieuwtjes wil weten, kan de komende dagen op onze Facebook-pagina terecht.

Je kan zelfs nog een verrassingspakket winnen!
De vraag is simpel: hoeveel kilo doppen zullen we in totaal op woensdagavond klokslag 17 uur verzameld hebben?
Je kan je deelnameformuliertje invullen op de doppenstand op de ontspanningsmarkt. Degene die er het dichtste bij zit, zal zijn naam horen via de presentator en die mag dan op het secretariaat nog iets nuttigs komen afhalen.
Je kan tot 16 uur proberen raden. Alles wat daarna nog wordt gepost, telt niet meer mee.
 
Nog een paar extra's
Heb je er ooit al van gedroomd om in een circus aan te treden? Dan is er goed nieuws.
Op donderdagvoormiddag  staat Circusplaneet op de camping èn op de festivalweide klaar om je de kans te geven je talenten eens uit te testen.
Ben je een acrobaat? Een jongleur? Een leeuwentemmer, clown of meteen de circusdirecteur? Kom dan zeker eens langs!
 
Bij VFG en Recreas heeft de voetbalmicrobe toegeslagen! Ze brengen een echte voetbalgoal mee.
Jij kan net zoals de Rode Duivels eens nagaan hoe sterk je kan sjotten van op de stip. Ben je niet zo gerust in je gesjot, dan kun je ook komen kickeren en meteen een volledig elftal sturen.
Ben je liever supporter? Dat kan ook. Maar dan wel in stijl hé: met een tattoo, een button of een buf.
Scoren doe je dus op de stand van Recreas en VFG.
 
Nog een extra stand op de markt: Casa Ametza.
Daar vind je informatie over een rolstoel-vriendelijk vakantieverblijf in Brasschaat. Volledig aangepast voor de mensen die houden van reizen!
Kom eens langs, je kan er ook aan wat leuke volksspelen meedoen. 
 
Zelf muziek draaien?
Elke dag na 2de, 3de en 4de optreden kan je even voor DJ gaan in de grote tent op het DJ-podium. Je kan je eigen muziek meebrengen.
Drie winnaars van de wedstrijd komen hier wellicht ook langs maar er is zeker nog plaats voor andere Special DJ’s!
 
Eten en drinken
Een festival zonder eten is als een café zonder bier (waar hebben we dan nog gehoord?).
Omdat het de twintigste editie is, hebben we eens extra aan de lekkerbekken gedacht. Het aanbod nog groter dan ooit tevoren: croques, broodjes, hamburgers, braadworst, beenham, frieten, pita, Cambodjaanse snacks, pasta’s, smoothies, pannenkoeken, wafels, snoep, ijsjes, gebak en fruit.
Dit jaar komt er nog eens een eetmarktje bij met hippe foodtrucks en rustige zitplekjes.
Als je van alles wil proeven, dan zou je beter nu stoppen met eten...
 
Om al dat lekkers door te spoelen, is er natuurlijk de reuzegrotebar in de grote tent.
Het zal je maar overkomen dat je net zo’n mooi plaatsje hebt vooraan en dorst krijgt…
Niet getreurd: er komt dit jaar een heuse tap vlakbij het podium, dus alles aan en bij.
Ja, we zijn soms wel heel erg lief 😉
 
De festival-winkel
Een vaste waarde op het terrein voor souvenir-jagers.
Uiteraard hebben we dit jaar opnieuw de officiële Rock voor Specials T-shirt, topjes, sweaters, rugzakken, portefeuilles, zonnebrillen, knuffelberen, kortom: veel te veel om op te noemen. 
 
Maar omdat het de twintigste editie is, hebben we deze keer iets heel bijzonders, een echt hebbeding. We hebben een exclusieve T-shirt ontworpen waarvan er slechts 100 zijn gemaakt.
Op is op, dus als je zo’n exemplaar wenst, kom dan maar snel eens langs.
We kunnen meegeven dat de T-shirt ook een beetje last heeft van voetbal-gekte én dat het een blauwe is. Maar meer gaan we niet verklappen.
 
En dat is het dan, nu zijn we echt volledig uitverteld.
Rock voor Specials 2016 wordt een zeer speciale tweedaagse! De zon is besteld, hopelijk komt ze op tijd.
 
Wij hebben nog wel wat werk te verzetten, jullie kunnen aftellen.
Tot volgende week!
 
Het Rock voor Specials team

Voldoende vrijwilligers

Bedankt voor jullie reacties, we hebben nu voldoende vrijwilligers.

Wie zich opgegeven had en nog geen mailtje ontvangen heeft, kijkt best eens in 'spam'.
Vind je daar toch geen mail van Rock voor Specials, laat het Katty weten!

Rock voor Specials 2015 (c) Koen Andries - 003

TELEX…. TELEX….. TELEX…… EXTRA….. EXTRA….. EXTRA….

Beste rockers en vrienden,

Zonet binnengelopen op onze redactie: het festival is UITVERKOCHT!

uitverkocht
Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar, ze zijn allemaal op.

Voor wie er eentje heeft: tot heel binnenkort!
Voor wie er geen heeft: jammer! Volgend jaar niet te lang wachten als je graag wilt komen hé…

Groeten,
het Rock voor Specials team