Nog maar 3 maanden en het is zover!

Hoi iedereen!

We zijn alweer een maand verder, het zomeruur is terug van weggeweest en de lente is in het land… Het begint te naderen! Nog maar 3 maanden en het is zover!

1 april is voorbij, dus dat wil zeggen dat de vroegboek-korting gedaan is. Geen zorgen, er zijn nog tickets beschikbaar aan het gewone tarief.

Onze kampeertenten zijn helemaal volzet, maar er is nog veel plaats voor een eigen tentje op de grote camping.

We hadden nog enkele namen op de affiche niet prijsgegeven. Hier zijn ze!

’t Hof Van Commerce
’s Lands meest legendarische hip-hop band blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. En dat willen ze uiteraard vieren met iedereen.
Met een hele rits hits én wat nieuw materiaal komen deze graag geziene gasten nog een keer bij ons langs.
Dus, fans van Buyse, 4t4 en Kowlier: kom mor ip en mis dit niet!
Zeg ne ki oe loat ist? Tijd voor een feestje met  ’t Hof van Commerce!

Niels Destadsbader
Niels Destadsbader is op een paar jaar tijd een zeer bekende figuur geworden op radio en TV.
Je kent hem zeker als acteur maar ook als presentator of jurylid van verschillende muziekprogramma’s (the Band, Belgium’ s Got Talent en nu ook Liefde voor Muziek).
Op Rock voor Specials is Niels vooral een zanger. Sinds hij in 2009 de finale in “Steracteur Sterartiest”  haalde , scoorde hij de ene hit na de andere.  ‘Hou je me vast’ , ‘Helemaal weg van jou’ , “Hey Pa’, ‘Vandaag’,’Skwon maske’… wedden dat jullie die allemaal kunnen meebrullen?
Zingen, presenteren, entertainen…. overdrijven we als we durven beweren dat Niels de nieuwe Koen Wauters is?

Camping Esmeralda
Een nieuwe naam voor onze camping? Een extra camping?  Niets van dat!
Wie herinnert zich het tv-programma De Twaalf werken van Vanoudenhoven nog?Presentator Rob Vanoudenhoven ging daarbij telkens een paar uitdagingen aan. Het aanwezige panel moest raden of het hem zou lukken of niet tegen de week erna. Eén van die uitdagingen was dat hij met een liedje in de top 30 aan de Waalse kant van ons land moest geraken. Hij zong toen samen met Sandra Kim de parodie J’aime, j’aime Durbuy en het werd een grote hit!
Misschien kreeg hij daarmee wel de smaak te pakken om als zanger/muzikant op het podium te kruipen. Nog voor hij ook nog maar een noot kon spelen, richtte hij een coverband op, genaamd Camping Esmeralda.
Ze spelen liedjes die iedereen kent, maar met een komische inslag. Rob besliste wel om zich zich met straffe muzikanten te omringen zodat ieder optreden een waarlijk feestje wordt.  Je herkent zeker de geweldige DEAN Dellanoit (ex-Idool) en zangeres Jolien Thijs. Rob zelf heeft ondertussen bas leren spelen en ontpopt zich als een ideale entertainer.
Hou je klaar voor een uurtje zot plezier!

Milo Meskens
Milo Meskens wist in 2015 met zijn pop-folkmuziek de jury van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel te overtuigen en haalde de finale. Zijn warme stem giet een melancholisch sausje over bloedmooie songs die doen denken aan Jeff Buckley en Ben Harper. Niet verwonderlijk dat zijn eerste single ‘Here With Me’ (2016) meteen in ons land omhoog schoot. Vorig jaar kwamen er nog twee singles uit die iedereen ervan overtuigden dat er een nieuwe ster is aan het Vlaamse pop-firmament.
Dat werd bevestigd met twee MIA-nominaties: ‘beste hit van het jaar’ en ‘doorbraak van het jaar’. Milo Meskens heeft met het nummer New Beginning de aandacht van tientallen Europese radio-stations weten te trekken, wat hem meteen op verschillende podia ver buiten onze grenzen heeft gebracht. En nu komt er zelfs aandacht van over de grote plas: Amerika lonkt!
Hoog tijd dus om deze artiest bij ons te hebben, want het ziet ernaar uit dat zijn raket heel snel de hoogte ingaat! Afspraak dus op Rock voor Specials!

???
Hebben we nu alle namen bekend gemaakt?
Of houden we nog eentje achter de hand?
Hou jullie mailbox in het oog voor de volgende nieuwsbrief!

Wedstrijden… altijd plezant toch?

Met Niels Destadsbader is de voorlaatste naam voor Rock voor Specials 2018 bekend.
Niels heeft er heel veel zin in en stelde voor om een wedstrijdje te koppelen aan zijn optreden bij ons. We willen graag foto’s (digitaal) toegestuurd krijgen van echte Niels fans! Dus laat je fotograferen in je T-shirt van Niels, of met zijn cd in je hand, of met een bordje met zijn naam op… alles is goed, als maar duidelijk is dat je fan bent! Alle ingezonden foto’s zullen tijdens ‘Skwon Maske’ op het podium worden vertoond. En je moet je zeker niet inhouden als je geen ‘maske’ bent: Niels zal dan wel eens ‘Skwon Ventje’ zingen ook… En misschien mogen alle schone meisjes en ventjes ook in’t echt het podium op! Uit alle inzendingen worden 2 winnaars getrokken die een leuk verrassingspakket krijgen.

Vergeet ook de Kreuners-uitdaging niet!
Weet je nog? Je eigen tekst verzinnen op ‘Ik Wil Je’? Dat mag gaan over een persoon, een droom, iets wat je graag wilt hebben…
Stuur je foto’s, teksten en eventueel een opname van het liedje naar info@rockvoorspecials.be.

Vermeld wel eventjes over welke wedstrijd het gaat…

En hou deze nieuwsbrieven goed in de gaten, want er volgen nog wel wat leuke dingen!

Tot slot
Nog eens een warme oproep voor het inzamelen van dopjes voor de blindengeleidehonden.
Dat record van 1000 kilo moet sneuvelen dit jaar!
Dus sparen die doppen!

Tot de volgende keer!

Het Rock voor Specials-team