Rock voor Specials 2022: donderdag uitverkocht!

De 25e editie van Rock voor Specials komt stilaan dichterbij en dat zien we ook aan de ticketverkoop.

Alle combitickets en de tickets voor donderdag zijn ondertussen uitverkocht, dus als je er dit jaar nog bij wil zijn zal je snel nog een ticket voor woensdag moeten kopen...

Samen met alle anderen die een ticket hebben zien we elkaar eindelijk opnieuw op de festivalweide op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022.
Wij kijken er alvast heel hard naar uit, want we hebben jullie ondertussen toch wel al héééél lang moeten missen...

Kom samen genieten van optredens van ClouseauDe KreunersHet Zesde Metaal, Compact Disk Dummies, CoelyRuby GraceIbeMise*En*SceneEqual IdiotsFleddy MelculyDe Voortmannen, Kingda Kā, Flip Kowlier, Regi en Bart Peeters! Tot op Rock voor Specials 2022!

Een pop- en rockfestival voor personen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders

Rock voor Specials ontstond in 1997, vanuit een bestaande nood: ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve (rock)muziek.
Maar ondanks het feit dat alle Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials (en hun begeleiders) aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een 'gewoon' festival nog te groot.

Tickets voor ons openluchtfestival zijn bewust democratisch. Ze kunnen enkel gekocht worden door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking.
Het is de bedoeling van het festival om personen met een verstandelijke beperking te laten genieten van hedendaagse (rock)muziek op een normaal open air festival en zo het cliché te doorbreken dat ze enkel open staan voor het Nederlandstalige populaire genre.

Op Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring (met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping), aangepast aan hun specifieke noden.
Ieder jaar slagen we er in om onze bezoekers een unieke tweedaagse te bezorgen. Maar ook voor de optredende groepen is dit festival onvergetelijk.
Alle Belgische topgroepen (onder andere dEUS, Arno, K's Choice, Channel Zero, Zita Swoon, Novastar, Hooverphonic, The Black Box Revelation, Admiral Freebee, Gorki, ...) stonden al één of meerdere keren op onze affiche en willen na afloop maar één ding: terugkeren.

In een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials overbodig moeten zijn.
Met zijn ruim 4.000 bezoekers per dag bewijzen we echter dat er nog steeds nood aan is.

Het Rock voor Specials team


WAT VINDEN ZIJ ER VAN?

Come as you are…

Here we are now, entertain us!

Kurt Cobain

zanger/gitarist

Rock voor Specials is voor mij het beste festival waarop je kan spelen. Het publiek gaat mee en ze willen maar één ding: ze willen zich nú amuseren.

Erik Van Biesen

Biezen

HOOFDSPONSORS