TICKETS VOOR WOENSDAG 28 JUNI 2023 ZIJN UITVERKOCHT!


NIEUWSHoor jij ook dat gekraak en geknetter?

Dat is het geluid van onze hersenen die druk in de weer zijn met de voorbereidingen voor Rock voor Specials 2023. Jawel, we zijn alweer vertrokken…

Van zodra we nieuws hebben lees je het in onze nieuwsbrief, dus vergeet je zeker niet te abonneren. Dat kan eenvoudig door links onderaan deze pagina te klikken.

Noteer alvast woensdag 28 en donderdag 29 juni 2023 in jouw agenda.
Tot op Rock voor Specials!

Wil je graag Rock voor Specials sponsoren of op een of andere manier ondersteunen?
Hier vind je meer informatie. Alvast bedankt.

EEN POP- EN ROCKFESTIVAL VOOR PERSONEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING EN HUN BEGELEIDERS

Rock voor Specials ontstond in 1997, vanuit een bestaande nood: ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve (rock)muziek.
Maar ondanks het feit dat alle Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials (en hun begeleiders) aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een ‘gewoon’ festival nog te groot.

Tickets voor ons openluchtfestival zijn bewust democratisch. Ze kunnen enkel gekocht worden door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking.
Het is de bedoeling van het festival om personen met een verstandelijke beperking te laten genieten van hedendaagse (rock)muziek op een normaal open air festival en zo het cliché te doorbreken dat ze enkel open staan voor het Nederlandstalige populaire genre.

Op Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring (met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping), aangepast aan hun specifieke noden.
Ieder jaar slagen we er in om onze bezoekers een unieke tweedaagse te bezorgen. Maar ook voor de optredende groepen is dit festival onvergetelijk.
Alle Belgische topgroepen (onder andere dEUS, Arno, K’s Choice, Channel Zero, Zita Swoon, Novastar, Hooverphonic, The Black Box Revelation, Admiral Freebee, Gorki, …) stonden al één of meerdere keren op onze affiche en willen na afloop maar één ding: terugkeren.

In een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials overbodig moeten zijn.
Met zijn ruim 4.000 bezoekers per dag bewijzen we echter dat er nog steeds nood aan is.

Het Rock voor Specials team

HOOFDSPONSORS