GABRIEL RIOS

Hij werd geboren in Puerto Rico, hij verhuisde in 1996 naar Gent en woont tegenwoordig in New York. Maar zijn hart gaat uit naar Belgiƫ, meer bepaald onze Rock voor Specials!

Gabriel Rios is de enige artiest in de geschiedenis van Rock voor Specials die twee jaar na elkaar op ons podium stond (2005 en 2006). Dat was een uitzondering op onze traditie.

Tja, terwijl we dan toch bezig waren, hebben we er meteen een nieuwe traditie van gemaakt: ook in 2007 en 2008 kwam hij langs op het podium. Dat zorgt ervoor dat Gabriel Rios onze meest gevraagde artiest is in 15 jaar Rock voor Specials.

In 2009 stond hij niet op de affiche, maar Gabriel bood zich spontaan aan om als surprise act de pauze 's avonds op te vullen.
Het is duidelijk dat hij een speciale band heeft met Rock voor Specials en graag op ons podium speelt.
Uiteraard zijn wij hier heel blij mee! We hebben hem gemist vorig jaar...

Gabriel Rios komt dus voor de zesde keer op bezoek om zijn nieuwste cd 'The Dangerous Return' (2010) voor te stellen. Maar ook zijn hits zullen niet ontbreken.

We weten nu al dat we ons aan een feestje vol vrolijke en zomerse muziek mogen verwachten. Gooi de spieren dus maar los want er zal gedanst worden!