ADMIRAL FREEBEE

Er zijn zo soms van die artiesten die ineens opduiken en in een mum van tijd tot de groten worden gerekend. Toen Admiral Freebee in 2003 zijn eerste cd op de markt bracht, leek het wel een stormram die zich een weg naar de top baande. Overal werd hij geprezen voor zijn originaliteit en vooral: zijn goede muziek. En sindsdien is hij niet meer weg te denken van de Belgische rockscène.

In 2004 maakte Rock voor Specials kennis met hem. In 2010 kwam hij ook langs. Twee keer een dijk van een optreden. Tja, niet verwonderlijk dat we hem met veel plezier opnieuw verwelkomen.

Iedere single en iedere cd wordt steevast positief onthaald. Dat geldt ook voor zijn nieuwste schijf 'The Great Scam'. De man leeft voor muziek, net zoals zijn laatste hit zegt: 'Nothing Else To Do...' (ik heb niets anders te doen).

We zijn er zeker van dat als hij 'Einstein Brain' of 'Oh Darkness' inzet, 'de rocker' in jou ook wakker zal worden door onze eigenste Neil Young, onze Belgische schuurpapieren parel, onze doorleefde rockmachine...