KRAANTJE PAPPIE

Twee jaar geleden, in 2012, kregen we vroeg op de dag een Noorderbuur op bezoek die in enkele minuten de ganse wei mee trok in een dansfeest van aanstekelijke beats en meezingers. Dat jaar schoot het succes van Kraantje Pappie als een raket de lucht in en stond hij op de grootste festivals van België, onder meer op Rock Werchter.

Na een jaar vol optredens, dook hij de studio in om aan een nieuwe cd te werken. Die cd is klaar en werd niet zo lang geleden voorgesteld aan de pers. De reacties liegen er niet om: een spetterende cd die bruist van energie met liedjes waarop je gewoon niet stil kunt staan... Het ziet ernaar uit dat zijn festivalseizoen deze zomer weer goed vol zal zitten.

Hij geeft bij ons het startschot van zijn zomertoer! Eén probleem: hij weet zelf niet altijd goed waar hij is... In de kroeg? In de pub? In de disco of de pub? WAAR IS KRAAN?

Wij weten in alle geval al zeker dat hij bij ons zal zijn op Rock voor Specials 2014! Hou jullie klaar, want Kraantje Pappie zal ongetwijfeld weer een feestje bouwen!