Rock voor Specials

BLACK BOX REVELATION

In 2010 zorgden de twee mannen van Black Box Revelation voor een aardverschuiving in muzikaal België. Hoe was het mogelijk dat enkel een drum en een gitaar voor zo’n muur van geluid konden zorgen? Het duurde dan ook niet lang of hun agenda zat bomvol optredens op zowat alle grote festivals in België en ver, heel ver daarbuiten. Ook bij ons kwam dit jonge geweld langs. Black Box Revelation schoot als een kanonskogel naar de top en daar is tot op heden nog niets aan veranderd.

In 2012 waren ze ook van de partij op Rock voor Specials en wie het zich nog kan herinneren: het was een prachtige zomerdag, maar op het podium leek het wel te donderen. Op de weide werd gezongen, gedanst, ge-headbangt, enzovoort… Na die zomer namen ze eventjes pauze, want op toer zijn over gans de wereld kan best wel lastig worden om den duur. Maar blijkbaar moet dat voor die kerels allemaal niet te lang duren.

Ze zijn volop bezig aan een nieuwe cd die er heel binnenkort zal zijn. Wij zijn razend benieuwd naar wat dat op een podium gaat geven. Jullie ook? Wel: je zal de kans krijgen deze zomer!