ARSENAL

Moeten we Arsenal eigenlijk nog voorstellen?

Je weet wel: die band die zowat alle bestaande genres combineert tot een bijzonder kleurrijk muziekpalet, gedreven door elektronische dance-beats. Reeds vijf albums op hun palmares waarvoor ze samenwerkten met een brede waaier muzikaal talent van over de hele wereld. Afrikaans, Latijns-Amerikaans, Spaans, maak het lijstje zelf maar af.

Een optreden van Arsenal is net als de trein: altijd een beetje reizen. Maar dan wel alleen naar exotische plaatsen… Je hoeft de band enkel nog maar zien verschijnen: een internationaal gezelschap van mooie mensen met verschillende nationaliteiten die bewijzen dat de multi-culturele samenleving in ons Belgenlandje tot prachtige dingen leidt.

Hun aangekondigde concert in de Lotto-Arena (Antwerpen) eind vorig jaar, was in een mum van tijd uitverkocht. Dus kwam er een tweede concert, dat al even snel was uitverkocht. Het zijn er uiteindelijk 4 geworden… Het is de organisatoren van de grote festivals niet ontgaan: er staan al wat grote kleppers geboekt voor Arsenal komende zomer.

En weet je wat leuk is? Ze geven de kick-off bij ons op Rock voor Specials!