Bijna 25 jaar punckrocken…

Bijna 25 jaar punkrocken… dat doe je blijkbaar niet zonder onderweg wat schade op te lopen. Aan de leeftijd ligt het niet want we voelen ons nog steeds 18 jarige adrenaline bommetjes.
Helaas moeten we voor het eerst in een kwart eeuw melden dat we even een pauze moeten inlassen. Onze zanger heeft wat stem issues en deze willen we graag opgelost zien. Beetje rusten, beetje logopedie en dan zijn we ongetwijfeld klaar om er nog eens 25 jaar tegenaan te gaan.

 We wensen ons alvast vanwege de hele band te verontschuldigen dat we de beloofde festivals niet kunnen spelen dit jaar. Can we please have a raincheque?

Ons gettatoeëerde punkrockhart bloedt. Sorry voor de overlast maar we komen terug. Full force. Plechtig beloofd. Op dat zelfde gettatoeëerde hart!

 Janez Detd

– – – – –

Wat nu?

Geen zorgen, er stond nog een bijzondere groep te trappelen om op Rock voor Specials te komen spelen!

Ze komen rechtstreeks van Graspop naar Rock voor Specials! We starten de donderdag met een heel bijzondere band.

Bizkit Park is een tribute groep. Dat betekent dat ze heel erg fan zijn van een andere band en die band dan zo goed mogelijk nadoen en naspelen. Bizkit Park is gek op Limp Bizkit en Linkin Park. En die groepen maken hele harde muziek: NU-METAL. Bizkit Park speelt ook wel songs van andere NU METAL groepen, als zij het ook graag horen. Snoeiharde gitaren, beukende drums… Het gaat er luid aan toe!

Bizkit Park zijn 5 Oost-Vlaamse vrienden, allen in een trainingspak,  die zich zot amuseren en dat zal je op ons podium ook merken. Verwacht je aan een wervelende show zonder rustpauzes!

Als je graag lang uitslaapt, dan zal je met deze groep toch wel heel rap wakker zijn!