De kaartenverkoop is officieel gestart! 

Hallo muzikale vrienden en vriendinnen! 
 
De nieuwjaarsmaand is achter de rug, de familiebezoekjes met bijhorende knabbels en drankjes zijn voorbij, de wensen zijn gemaakt… 
We kunnen weer denken aan onze lijn en de tournee mineral starten… 
Om dat allemaal een beetje gemakkelijker te maken: goed nieuws van het Rock voor Specials front!
 
 
De kaartenverkoop is bij deze officieel gestart! 
 
Kaarten bestellen kan via de website op deze link: 
 
Tot 1 april geldt de vroegboekkorting, dus bestel die tickets maar vlug!
 
 
NAMEN NOEMEN
Wie kent die spelletjeskwis nog…. Lang geleden dat Kurt Van Eeghem die presenteerde… maar we gaan ons niet bezig houden met geschiedenisles. 
Wij hebben andere namen te noemen, die van op de affiche… zoals:
 
  • Het Zesde Metaal: deze band rond Wannes Cappelle blijft in populariteit groeien… Hun liedje ‘Ploegsteer’t stond eind 2019 voor het derde jaar na elkaar op nummer één in de Belpop lijst!Tja,  het is tegenwoordig niet zo eenvoudig meer om deze band aan het werk te kunnen zien als je er niet vlug genoeg bij bent… op dit moment zijn zowat al hun zaalshows uitverkocht. Gelukkig voor ons dat Het Zesde Metaal deze zomer ook op festivals zal spelen én nog beter: ze komen ook bij ons langs!
  • Ruby Grace: Deze Hasseltse zangeres heeft alles om de popwereld te veroveren. Een coole stijl en een uniek stemgeluid zijn haar belangrijkste troeven. Haar debuutsingle ‘Lipgloss’ uit 2018 deed haar meteen opvallen in het Belgische muziekaanbod. Ondertussen zijn we een paar singels verder, staat ze deze zomer op de grootste festivals en RvS is daar één van. ‘Ruby’ betekent ‘robijn’, ‘Grace’ kan worden vertaald als ‘elegant’. We zouden er dus van kunnen maken dat haar stem als een ‘sierlijke edelsteen’ is. Tijd dus om haar te ontdekken.
  • Ibe: deze jongeman wordt dit jaar 18 jaar. In 2017, op zijn 15de, won hij de Ed Sheeran cover-wedstrijd van Studio Brussel en ging met de enige gesigneerde gitaar van deze Britse zanger naar huis. In 2019 won hij The Voice van Vlaanderen, sleepte hij een platencontract in de wacht en stond hij meteen op de grootste festivals die Vlaanderen kent. In 2020 staat hij ook bij ons op het podium! We moeten ons haasten, voordat hij de wereld verovert…
  • Mise*En*Scene: mét sterretjes in de naam… Deze Belgische band draait al mee van in 1995. Ze speelden ruim 750 concerten doorheen heel Europa en speelden zelfs al overzee in Amerika. Overal wordt de vrolijke ska-punk-rock van deze 9 (!) muziekanten omschreven als een echte fiësta… Toeters en bellen, alles erop en eraan… we gaan er dus samen een feestje van bouwen.
  • Equal Idiots: dit duo noemt hun muziek ‘hardgekookte garage rock’. Drums, gitaar en zang. Meer moet dat niet zijn om te knallen…  dus verwacht je aan een portie stevige muziek. Sinds ze in 2016 de finale van de Nieuwe Lichting haalden en regelmatig op Studio Brussel te horen waren met diverse singles, veroverden ze zowat alle Vlaamse podia en doen ze het bij de noorderburen ook niet slecht. Hoog tijd dus om hen bij ons ook eens op het podium te zetten.
Ziezo. Nu zijn we allemaal weer wat wijzer geworden!
Meer namen in de volgende nieuwsbrief!
 
Tot dan

Het Rock voor Specials Team.