De lente komt er aan, dus Rock voor Specials komt dichterbij!

Tijd voor wat nieuws! Eerst dit:

De voorverkoop is ondertussen al een maandje aan de gang en we merken dat het snel gaat. Tot 31 maart kun je nog genieten van de vroegboek-korting, maar daarna zal de prijs wat hoger liggen. Het was te verwachten dat het ook snel zou gaan op de camping. Maar er zijn nog een paar kampeertenten over. Ben je net te laat, geen zorgen: met je eigen tent kun je nog steeds een kampeerplaats reserveren.

Dit jaar vieren we 25 jaar Rock voor Specials. Dus wordt het feest nog groter. We hadden al Clouseau, De Kreuners, Het Zesde Metaal en Compact Disk Dummies. Twee jaar geleden hadden we een mooie affiche klaar met fantastische groepen. Jammer genoeg ging dit feestje niet door. En jawel, deze artiesten hebben er ook 2 jaar op gewacht en staan nu te springen om het podium op te gaan!

Hier zijn ze dan:

Voilà… Jullie hebben nu wel eventjes genoeg bands om naar uit te kijken.

Nu al aan het likkebaarden? Euh… Het is nog niet gedaan hoor! Bij de volgende nieuwsbrief is het al lente en dan geven we de laatste namen prijs. We kunnen nu al verklappen dat het om grote kanonnen gaat. Of had je nu echt gedacht dat we voor ons 25-jarig bestaan niet zouden zorgen voor extra veel supergroepen?

Tot de volgende!

Het Rock voor Specials-team