DJ’s, specials en meer…

Hoi Rockers & Rockettes,
 
Hoewel het weer precies nog wat kuren heeft, zijn we toch al in mei beland. Laat de wind en de wolken maar hun beertje loslaten, dan zijn ze er klaar mee tegen eind volgende maand. Inderdaad, we praten niet meer over maanden, maar over enkele weken voordat we elkaar terug zien in hartje Doornzele…
In tussentijd nog wat nieuwtjes…
 
DJ’s
In de vorige brief lieten we al weten dat DJ Wheelz ons op woensdag de nacht in laat fuiven.
 
Op donderdag komt een bekende van vorig jaar: DJ Yolotanker. Voor wie het misschien is vergeten: hij is gewapend met de beste polonaise-schijven, meezingers, klassiekers en een overstuurde basdrum waarmee hij de tent in een feestparadijs verandert. 
 
En hij komt niet alleen! Soul Shakers King Fu en Kid Solistik (een dj-duo gekend van Studio Brussel) zullen eveneens een set van hedendaagse dancebeats met een exotische twist afvuren. Uptempo, elektronisch en vooral: uiterst dansbaar… Het zal dus weer laat worden…
 
 
BIJZONDERE FIGUREN OP EN ROND HET PLEIN…
Zoals ieder jaar hebben we een aantal speciale mensen uitgenodigd die plots ergens opduiken, iets aparts presenteren en/of je uitnodigen om samen iets te doen.
 
We verwelkomen opnieuw The Feeling Good Sisters: worden je spieren wat stijf door het vele dansen en springen, dan komen zij ter plekke langs voor een massage van je schouders of je rug. Maar het kan ook gewoon voor een zalig momentje van ontspanning met een handmassage of gelaatsverzorging hoor…Dus niet twijfelen als je niet goed aan je nek ken met die zonnebrandcrème… The Sisters springen in die bres en je krijgt er een massage bovenop.
 
Dat er een schmink-stand zal zijn, dat weten jullie wel. Maar er lopen ook grimeurs rond op het plein die je op je plekje even voorzien van een nieuw kapsel, make-up of meteen een vrolijke snoet. 
 
Oorgasme is ook weer van de partij om jullie te helpen de oren te beschermen. De CM-medewerkers delen overal oordoppen uit en zorgen dat ze goed worden gebruikt.
 
Er zullen hele grote mensen rondlopen waar je niet kunt naast kijken… specialisten op stelten!
Op woensdag kom je vast en zeker Madame Rouge tegen, samen met haar Lady in Red. Zij zijn steeds op zoek naar nieuw hoela-hoop talent en laten je zien hoe het moet of beter: hoe het OOK kan.
 
Frivola en Framboise van De Tierlantijnjes verwelkomen jullie op donderdag met vergeten prinsessenverhalen en tonen jullie de beleefdheidsregels van de tijd van toen. Ondertussen blazen ze letterlijk spreekwoorden nieuw leven in onder een zee van zeepbellen… 
 
Hans, De Rob, De Raf, De Ronder & De Roover (kortweg HDR) lieten al eerder weten dat ze op tenten-tournee gaan op woensdagvoormiddag. Ze zullen daarna nog wel op een paar plaatsen halt houden voor een mini-concertje, maar als je kans wil maken op een privé concertje aan je tent, beantwoord dan vlug de wedstrijdvraag: wie denkt de zanger van deze band dat hij is? Hoe je kunt deelnemen, vertellen ze zelf in dit filmpje.
 

 
Wie zegt dat je persé moet kunnen zingen als een engeltje om bij een koor te gaan? Het Asseneeds RAMPensemble in alle geval niet.
Integendeel: zij zeggen dat een valse noot ook zijn charmes heeft. We kunnen niet allemaal Wiener Sängerknaben zijn. Het belangrijkste is dat we ons amuseren!
Toegegeven: een nachtegaal zingt mooier dat een kwakende eend, maar dat wil niet zeggen dat die laatste moet zwijgen…
Dus pak die micro en zing uit volle (eenden)borst mee als ze op donderdagvoormiddag de camping en het terrein voorzien van hemelse gezangen.
 
 
DOE GERUST ZELF OOK IETS!
We hebben het al verteld, The Van Jets treden voor een allerlaatste keer op. Niet alleen bij ons, na dit jaar stoppen ze er helemaal mee. 
Zouden we deze super groep, die maar liefst 3 keer op ons podium stond, geen speciaal afscheid kunnen geven? We kunnen niet meteen iets leuks bedenken maar misschien heb jij wel een leuk idee om hen uit te zwaaien?
Stuur je idee door naar wedstrijd@rockvoorspecials.be en je verdient er gegarandeerd een backstagemomentje mee!
 
 
Nog een warme oproep: op donderdag hebben we voor het eerst een klassiek kamerorkest op het podium, het wereldwijd geprezen Prima La Musica.
Het wordt sowieso een speciaal concert, maar ze willen het NOG specialer maken door iedereen die jarig is tijdens deze editie van Rock voor Specials in de bloemetjes te zetten.
Hoe ze dat precies gaan doen, is nog een verrassing. maar als je van surprises houdt en je bent jarig op 26 of 27 juni en je bent aanwezig tijdens hun concert, laat het ons dat als de bliksem weten! De jarigen worden gevierd! 
 
 
TOT SLOT  
Moeten we jullie nog vertellen dat de tickets de deur uitvliegen en je beter niet te lang meer wacht om er te bestellen? Als ze op zijn, tja, dan is het wachten tot volgend jaar hé 😉
 
De campingtenten en Camping Compot zijn al uitverkocht, maar er is nog steeds plaats op de grote camping aan de kerk. Dus daarvoor hoef je het niet te laten.
 
De volgende keer vertellen we wat meer over de stands op de ontspanningsmarkt. Het zal daar ook weer de moeite zijn…
 
Tot binnenkort!
 
Het Rock voor Specials team