Nog 2 keer slapen…

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: hier is ‘t te doen!
www.mixcloud.com/live/DenDries!

Nee nee, nu direct en meteen nog niet, maar nog 2 keer slapen en dan is het eindelijk zover: de langverwachte uitzendingen van Rock voor Specials TV!
Dit jaar door de coronacrisis dus niet in levende lijve mee te maken vanop de festivalweide, maar wel twee live uitzendingen die iedereen via internet kan mee volgen.
 
De voorbije 23 jaar waren het vooral de artiesten die voor ons optraden, maar nu kunnen we de rollen eindelijk eens omkeren. Wij zullen voor hen optreden en laten zien wat voor een talent we zelf ook in huis hebben.

We zijn nu volop bezig om de meer dan honderd ingezonden filmpjes, ruim 60 muziekclips van de groepen die op het programma van het echte festival stonden en nog eens 30 verzoekjes allemaal in elkaar gepast te krijgen. En dan moeten daar nog wat live interviews en beelden van op locatie tussen gepast worden. Nog een hele klus dus, maar tegen woensdag komt dat allemaal tiptop in orde!
 
Bereid je dus maar al voor op twee dagen met heel veel muziek. Ah ja, want het is en blijft natuurlijk nog altijd een pop- en rockfestival!
 
Voor zij die een festivalbox besteld hebben: zorg dat je hem woensdag en donderdag in de buurt staan hebt, want je zou hem wel eens nodig kunnen hebben… 😉 
 
En tenslotte voor iedereen nog een oproep om het thuis of waar je ook mee volgt het veilig te houden en er geen fout feestje of lockdown party of zoiets van maken!!!! Safety first!

Tot woensdag en donderdag dus, telkens van 14  tot uur via www.mixcloud.com/live/DenDries!

Ah ja, we zouden het bijna vergeten: af en toe zal er al eens een bekende persoon opduiken, zoals de rocker in dit filmpje…

Tot op Rock voor Specials TV!
 
het Rock voor Specials team