Rock voor Specials TV: elke dag een stap dichter…

Liefste rockers,

Elke dag komen we een stap dichter bij de eerste aflevering van Rock voor Specials TV. Elke dag krijgen we nieuwe voorstellen en verzoeken binnen. En dat is fijn… heel fijn. Maar er kan nog meer bij!

Zoals je al weet zullen we op de dagen dat het festival normaal zou plaatsvinden via internet van alles tonen en laten horen. Zowel op woensdag 1 als donderdag 2 juli starten we om twee uur in de namiddag en eindigen rond zes uur ‘s avonds.
Het enige wat jij dan hoeft te doen is doorklikken naar www.mixcloud.com/live/DenDries en verder gaat alles vanzelf.


Omdat gewoon naar een computerscherm of een televisietoestel zitten kijken toch maar wat saai is, hebben we een Rock voor Specials Festivalpakket bedacht.
Als je wil kan je voor 10 euro per persoon zo’n pakket kopen en dan kan je nog meer de echte festivalsfeer voelen. Verwacht je maar aan wat verrassingen, maar we kunnen alvast verklappen dat er zeker een polsbandje (je moet toch binnen geraken hé) en een buff (in plaats van zo’n saai mondmasker) in het pakket zitten.

Zorg dus dat je tijdig jouw persoonlijk pakket bestelt voor ze allemaal de deur uit zijn.
Een Rock voor Specials TV festivalpakket bestel je via dit formulier.

Aangezien er zowel dingen om de dag zelf te gebruiken als leuke hebbedingen en souvenirs in het pakket zitten, is het aangeraden om per persoon een pakket te kopen, maar niks is uiteraard verplicht.


We hebben ook nog plaats voor heel wat van jullie filmpjes en video’s, dus stuur ze gerust door naar info@rockvoorspecials.be.

Als je filmpjes doorstuurt, hou dan wel rekening met volgende afspraken:
  • Maak je filmpje terwijl je je camera/smartphone/tablet/… liggend vasthoudt, in plaats van rechtopstaand. Zo komen de beelden veel beter tot hun recht.
  • Stuur je filmpje (rechtstreeks of via WeTransfer) door naar pablo.smet@dendries.be. Hij zal alles verzamelen en er iets moois van maken.
  • Als je dit niet helemaal snapt, vraagt dan voor de zekerheid even hulp aan iemand die je kent.

Dus wil je graag zelf een lied zingen, een gedicht voordragen, een tekening bezorgen of eens iets heel gek doen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het in de uitzendingen van Rock voor Specials TV op 1 en 2 juli te zien en te horen zal zijn.
Laat je creativiteit de vrije loop en stuur het resultaat door naar ons via info@rockvoorspecials.be. Doe dat liefst zo snel mogelijk en ten laatste op 15 juni!


Oh ja, nog iets: we zijn aan het bekijken of we zelf toch niet een klein optreden kunnen organiseren dat we dan via Rock voor Specials TV kunnen uitzenden, zodat iedereen er kan van meegenieten.
Kan je zelf ook een optreden (laten) organiseren? Laat het ons dan zeker weten, zodat het kan getoond worden op Rock voor Specials TV!
Wie weet kunnen we zelfs een cameraploeg laten langskomen…
Je kan dit laten weten door het formulier in te vullen dat je hier vindt.

Tot op Rock voor Specials TV!
 
het Rock voor Specials team