SUPERCALIFRAGILISTICEXPLIALIDOCIOUS

…TELEX…TELEX…TELEX…MORSE & ROOKSIGNALEN!!!!
Of kortweg: SUPERCALIFRAGILISTICEXPLIALIDOCIOUS

We hebben nog een extra KNALLER op het hoofdpodium!

Nederlands talent op Rock voor Specials en het is niet de eerste keer dat hij langskomt… Wie een trouwe bezoeker is van ons festival, herinnert zich misschien de editie van 2010, toen The Opposites ons een Broodje Bakpoa aanboden… Ja, daar was hij ook bij.
Het was het begin van zijn carrière, maar hij verkoos om het nadien solo te doen. En met succes: een jaar later, in 2011 scoorde hij zijn eerste grote hit met Ik Neem Je Mee. Een rasechte meezinger die jong en oud wist te bekoren. Het was zeker geen one-hit wonder, want Bagagedrager (spring maar achterop, achterop de fiets…), deed zo mogelijk nog meer mensen meezingen. Sindsdien is hij niet meer weg te denken.

Als hij zelf niet op het podium staat met een nieuwe plaat, dan is hij wel bezig in de studio voor andere artiesten. En nog niet de minste: Marco Borsato, Guus Meeuwis en zelfs de Nederlandse legendarische groep Doe Maar. En altijd klaar om zijn stem ter beschikking te stellen als gastzanger…

In 2017 nam hij Vlaanderen opnieuw in de ban met zijn deelname aan het programma Liefde Voor Muziek waarin hij duidelijk bewees een straffe zanger te zijn… Een moment dat bijbleef, is ongetwijfeld zijn versie van Clouseau’s klassieker Anne…

Vorig jaar haalde zijn single Voor m’n Kids alweer met gemak goud in België.
Moet het nog gezegd? Er staat ons een meezing-feestje te wachten. Alleen daarheen!

Euh, voor wie nog niet weet over wie het gaat… Jawel, GERS PARDOEL! Alstublieft muziekliefhebbers!

Terwijl we toch bezig zijn: een eerste DJ voor de after-party!

DJ WHEELz! Een absolute liefde voor muziek, een beetje hulp van WensMens (een groep enthousiaste mensen die op hun manier de wereld willen verbeteren – je kan ze hier vinden: WensMens) en alles is mogelijk…
Het overkwam deze jonge man, Tom Renshofer. Het levende bewijs dat we allemaal onze wensen kunnen waarmaken, als we maar hard genoeg dromen.
Ambiance voor iedereen, verzoeknummers bij de vleet… hij draait een fuif uit zijn duimpje OF de ambiancemakers geven hem tips en maken zo samen met de DJ het feestje…
Wat denken jullie? Neen, dit kan niet fout gaan… Maar het kan wel een Foute Party worden…

Een dagje van Dj Wheelz

Leve de entourage van DJ WheelzMet extra dank aan Fien De Baerdemaeker!!!

Geplaatst door DJ Wheelz op Donderdag 5 juli 2018

Nog volk op de main stage!

We dromen al jaren van een ècht Rock voor Specials lied, maar we hebben het nooit durven vragen. We hadden zoiets van: wat gebeuren moet, zal gebeuren. Ja, sommige jaren dachten we eraan, andere jaren niet. En eerlijk, dit jaar waren we zodanig bezig met denken aan het programma, dat het compleet aan onze aandacht ontsnapte.
En dan krijgen we plots, na 22 edities, een mail….
Niet teveel gezever, gewoon: ik heb een Rock voor Specials lied gemaakt! BAM, BOEM, PLETS en nog meer explosieve geluiden in onze kop…
Kevin Thomaes verraste ons zodanig met zijn lied, dat we er de zakdoek moesten bijhalen… Geluk, plezier, genieten… dat is zo een beetje de samenvatting van zijn song. We houden van Rock voor Specials!

Lieve rockers: dit is een lied dat jullie allemaal willen zingen, Kevin vond de woorden en de muziek, maar we zijn er zeker van dat jullie het ook zo voelen…

Dank u Kevin! Wij houden ook van jou en van iedereen op het plein… We zijn bijzonder trots en blij dat dit lied voor onze ploeg werd gemaakt en uiteraard: dit verdient een plaats op de main stage!
Een zeer speciale gast dus op Rock voor Specials dit jaar! Als jullie het nu allemaal van buiten leren en luidkeels meezingen, dan is het compleet… Snif, snif, snif… waar zijn de papieren zakdoeken?

Tot slot, uitsmijter van deze extra nieuwsbrief: een wedstrijd waarbij je een band kan winnen!

Heel speciaal voor de kampeerders die er al op woensdagochtend zullen zijn. Dus voor de mensen die van ver komen en al op dinsdag arriveren.
Of voor de mensen die vroeg op woensdagochtend hun tentje opzetten…

Zin om bij je ontbijt een privé concertje aan je tent te krijgen? Het kan!
Drie tentjes (het mogen natuurlijk ook groepen zijn) maken kans om aan hun tijdelijk stekje een live band te winnen door simpelweg op deze vraag vraag te antwoorden…. Wie noemt men The King Of Rock ’n Roll?
Als je denkt, Eddy Wally, dan ben je fout… Michael Jackson of Madonna is ook niet juist… We geven een tip: elf is meer dan 10.
En als je nu nog fout antwoordt, tja….

We vonden een heel zotte band met de naam: Hans, De Rob, De Raf, De Ronder & De Roover… Ze zijn met 5 en blijken allemaal Hans te heten. Hans De Rob, Hans De Raf, Hans De Ronder en Hans De Roover. De zanger heet dan weer Goole Hans.
Ja zeg… Laat ons dan maar gewoon zeggen HDR.

Ze hebben een paar beroemde fans, niet op zijn minst Helmut Lotti… Ze spelen liedjes die iedereen kent, maar er mist soms wel een hoekje of een vijs…

Wil je deze band aan de deur (of is het een rits?) van je tent hebben woensdagochtend, dan stuur je gewoon een mailtje naar info@rockvoorspecials.be.
De eerste drie mails die we ontvangen met het correcte antwoord, hebben prijs.

En mocht je voor de zekerheid nog een tip willen…
Kijk dan even naar deze clip…

Maak ons nu niet wijs dat het moeilijk is hé…

Tot de volgende!

Het Rock voor Specials team