EMMY D’ARC

woensdag 28 juni om 13.00 uur

 

Emmy zegt: “De wereld verandert een beetje als je naar muziek luistert”. Wie zangeres en gitariste Emmy d’Arc één keer aan het werk ziet, weet perfect wat ze bedoelt.

Zoals wel vaker gebeurt, wanneer tieners een gitaar kopen, begon Emmy met het spelen van liedjes van haar idolen. Dat ging haar goed af, want ze gaf er al meteen een eigen draai aan en kon sneller dan verwacht op een podium haar kunsten bewijzen. De zelf opgenomen clips die ze postte op Facebook en andere sociale media werden gemakkelijk opgepikt en plots kreeg ze bericht van Studio Brussel en MNM. Haar talent viel dus duidelijk op. 

Maar ja… 2020… alles toe door corona… En wat deed deze jongedame? Liedjes schrijven… en veel! En weet je wat? Ook DAT ging haar goed af want met haar eigen songs wist ze eveneens een groot publiek te bereiken. Zelfs zo straf dat ze een plantencontract kreeg en meteen na de lockdown aan de slag kon om een plaat op te nemen.

Dames en heren: ze bijt de spits af, maar het zou ons niet verwonderen dat ze binnen een paar jaar helemaal bovenaan onze affiche zal prijken. 

Absoluut de moeite waard om heel vroeg op het festivalterrein te zijn!  Zeg niet dat we het jullie niet hebben gezegd…

 

YouTube player