2 Straffe DJ’s

We gaan ook dit jaar na de optredens beide dagen nog even doorfuiven in de tent met 2 straffe DJ’s.

Op woensdag: DJ Wheelz 

“De mensen entertainen en hen uit hun dak zien gaan? Kicken!”, aldus Tom Renshofer die al sinds 2008 als DJ Wheelz tenten, zalen en festivals op zijn kop zet.

‘Wheelz’ verwijst naar wielen: ja, Tom is rolstoelgebruiker, maar dat houdt hem niet tegen om er een lap op te geven. 

Zot staat springen zoals Regi is voor hem niet mogelijk, maar dat laat hij met plezier over aan het publiek terwijl hij de ene dansplaat na de andere door de boxen laat knallen…

Op donderdag DJ Peter Van Praag

Met meer dan 40 jaar dienst op de teller, mogen we gerust spreken van een echte old-school DJ die de hits van de jaren 70, 80 en alles daarna nog als nieuwe liedjes heeft weten uitkomen. DJ Peter Van Praag draaide zijn eerst radioprogramma’s al in 1982 en de stap naar feesten en fuiven was snel gezet. De laatste 7 jaar is hij een vaste waarde op het Kamping Kitsch Club festival (ge weet wel, dat zot feest/festival waar elk jaar 25 000 man op afkomt…) als DJ en programmator in de Slagertent. Niet dat hij ons een avondje schlagers gaat presenteren, maar je moet er niet in verschieten als er al eens een aprés-ski of carnavalskraker tussen belandt. Voor elk wat wils, daar mogen jullie gerust in zijn!