FUIVEN

Hey mister DJ, put a record on!

Een Rock voor Specials zonder fuiven is zoals een café zonder bier…
Geen enkele reden waarom we die traditie ook dit jaar niet zouden verder zetten.

De fuif op woensdag zal vooral de jaren 80 in de verf zetten onder toezicht van Discobar Jean & Jeanine (Jeuk vzw). Een duo dat reeds 10 jaar allerlei feesten in lichterlaaie zet met de meest foute en dansbare muziek waar geen mens op kan stil blijven zitten…

Discobar Jean & Jeanine begon 10 jaar geleden als grap op de Hogeschool Gent (we gaan eens een keer een feestje bouwen) maar werd instant vaste waarde op het personeelsfeest. De mondelinge reclame zorgde voor de rest: allerlei feesten en fuiven overal ten lande.

Ze houden het op de grappigste, foutste en meest dansbare nummers uit de jaren 80. Laat dat nu net dé periode bij uitstek om een een daverende party in gang te zetten… het zal weer laat worden…

Op donderdag krijgen we The Blom Brothers over de dansvloer. Hou je vast aan je bretellen, want hun hedendaagse DJ-set knalt langs alle kanten. Het laatste beetje energie na een gevulde tweedaagse zal ongetwijfeld ook bij jou naar buiten willen.

The Blom Brothers zijn niet de eerste de beste… Absoluut niet. Al meer dan 20 jaar staan deze heren garant voor een spetterende DJ set. De muziek en het werk van DJ’s is veel veranderd op die tijd, maar zij zijn steeds up-to-date gebleven. En dat bracht hen op verschillende festivals voor after-party’s. Vorig jaar nog op Loland, dit jaar gewoon bij ons! Zet jullie schrap voor een fuif zoals ze die kennen op Tomorrowland!