Janez Detd Punk Rock High School

DONDERDAG 27 JUNI van 13.00 tot 13.50 UUR

Even iets verduidelijken…
Janez Detd was 15 jaar één van de meest succesvolle punkrock bands van België. Ze kwamen een paar keer langs op RvS. In 2015 viel het doek officieel. Althans, dat was de bedoeling. Ze waren zogezegd uitgerockt…
Ach ja, een jaar nadien deden ze nog eens een optreden op vraag van een fan in de Vooruit in Gent. En toen dat bekend werd, was het concert uitverkocht op 2 dagen.

foto (c) Janez Detd

Hm, het publiek was het merkelijk niet eens met het idee dat ze uitgerockt waren. Integendeel. het werd een onvergetelijke avond en de band besloot zich een missie toe te schrijven. Het zogezegde PRHS, wat staat voor Punk Rock High School en de nieuwe generatie jongeren onderdompelt in de geschiedenis van punkrock. Op Rock voor Specials blijven we allemaal jong!

Ze spelen geen nummers meer van Janez Detd (op een paar uitzonderingen na misschien), maar brengen wel de klassieker van het genre, overgoten met hun typische sausje.
Hey Ho, Let’s Go! Het was de lijfspreuk van The Ramones waarvan helaas de grootste helft al is gestorven. Maar JD brengt het terug naar het publiek.

Smeer de kelen maar, het wordt een feestje!

YouTube player