Rock voor Specials 2023 was SUPER!

Beste rockers en rockettes…

Terwijl de laatste festivalgangers hun tenten opplooien en de vrijwilligersploeg volop aan de afbouw bezig is, zijn we hier al met de afsluitende nieuwsbrief voor dit jaar.

We mogen zonder overdrijven zeggen dat Rock voor Specials 2023 een SUPER editie was! Op onze Facebookpagina vinden jullie een hele hoop foto’s en filmpjes die dat bewijzen…

foto Mano

Amai amai… wat doet het toch altijd weer deugd om een paar duizend lachende gezichten en gelukkige mensen te zien…

En ja, behalve die ene stortbui aan het begin van donderdag, bleek ook het weer ideaal! Het is altijd beter dat we die extra trui tegen de avond kunnen gebruiken dan dat we niet weten waar kruipen van de hitte.

Het muziekprogramma maakte zowel de stemmen als de dansbenen wakker en er was voor elk wat wils… Maar ook wie niet zozeer voor de muziek kwam, genoot van de ontmoetingen en het terugzien van oude bekenden.

Dat is Rock voor Specials op zijn best: één groot feest waar iedereen zich amuseert op zijn manier. Het nagenieten kan beginnen!

Het is weer voorbij, maar de leuke herinneringen kunnen ze ons niet meer afpakken…

foto Bart Baevegems

Zoals altijd zijn er paar dingen op de weide achtergebleven bij de verloren voorwerpen. 

Ben je iets heel belangrijk kwijt? Laat het ons weten of kijk eens op onze Facebookpagina: we zullen daar zo snel mogelijk foto’s posten van gevonden voorwerpen. 

We willen graag nog eens een woordje van dank plaatsen voor de inzet van het legertje vrijwilligers, het Rode Kruis, de politie, de gidsen, de kookploeg, de mensen aan de bar, de medewerkers, de artiesten, de animatoren, de DJ’s en uiteraard jullie allemaal!

Samen hebben we er een top-editie van gemaakt die we in een gouden lijstje kunnen inkaderen!

Wij gaan nu eventjes pauze nemen, maar wees gerust: binnen een paar maanden zijn we al weer volop bezig met editie 2024… 

Zo gaat dat hé.

Geniet van de zomer, van de vakantie, van het verlof en van elkaar!

Tot volgend jaar!

Het Rock voor Specials-team

foto Mano